• Pārsteidzoši! Kiops Spānijā strādā par fitnesa treneri

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    29. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sandis Kiops
    Foto: No privātā arhīva
    Sandis Kiops
    Nu jau vairāk nekā gadu muzikants Sandis Kiops dzīvo Spānijā. Viņš neslēpj, ka savu nākotni saista ar šo valsti un dzimtenē atgriezties negrasās.

    Skandalozais mūziķis Sandis Kiops Spānijā dzīvo jau kopš 2021. gada novembra. «Esmu te uz palikšanu,» PDz paziņo viņš. «Pēc laika ar Dainu (Kiopa dzīvesbiedre Daina Laukmane – PDz) gribam te nopirkt savu īpašumu, bet šogad plānojam īrēt vienu telpu, kur vēlamies uztaisīt paši savu krodziņu,» atklāj Kiops. Lai tas notiktu, nepieciešams Spānijā sakārtot vēl dažus dokumentus. 

    «Dzīve Spānijā nav lēta. Lai komfortabli dzīvotu, mēnesī ir jārēķinās vismaz ar 1500 eiro.

    Finansiāli lielākais atbalsts ir mana mīlestība Daina.

    Pagaidām ar mūziku šeit nav nekādas peļņas. Tikai jaunajā gadā man bija viens pasākums,» atklāj viņš. «Kad pārvācos uz šejieni, biju iecerējis dziedāt krievu publikai, bet, ņemot vērā visu notiekošo situāciju, tas neizdevās. Spānijā krievu publika nav vēlama. Krievi arī lielus pasākumus nerīko, viņi atpūšas klusi, mierīgi un bauda sauli,» piebilst mūziķis.

    Ņemot vērā, ka ar mūziku Kiops šajā dienvidu valstī nopelnīt nevar, viņš licis lietā citas savas prasmes. «Piedāvāju fitnesa trenera pakalpojumus. Man šajā ziņā ir maza priekšrocība – krieviski runājošo treneru Spānijā nav daudz. Bet krievi grib treneri, kurš runā viņu valodā,» norāda Kiops.

    «Par fitnesa treneri sāku strādāt nesen. Malagas centrā ir ļoti labi sporta kompleksi, kur arī iepazīstos ar jauniem klientiem. Savuspakalpojumus sniedzu lielajās sporta zālēs.» Kiops neslēpj, ka viņam nav sporta trenera izglītības. «Taču man ir 23 gadus ilga pieredze, pašam trenējoties un lasot attiecīgo literatūru. Malagas centrā trenažieru zāles ir pilnas, jo spāņiem patīk sportot,» uzsver viņš.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē