• Andele Mandele rīkotāja Līva Jaunozola palaida garām prezidenta inaugurācijas sarīkojumu

    Slavenības
    Privātā dzīve
    Privātā dzīve
    22. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Pagājušajā nedēļā drēbju tirdziņa Andele Mandele rīkotāja Līva Jaunozola pēkšņi atklāja, ka arī viņai bijis atsūtīts ielūgums uz gada nozīmīgāko pasākumu – Latvijas Valsts prezidenta inaugurācijas sarīkojumu.

    To Līva Jaunozola uzzināja, kad publiskots arī aicināto viesu saraksts. Uzņēmējas brālis, kurš aktīvi interesējas par politiku, māsai apvaicājies, kā noritējis svinīgais pasākums. Uzzinājis, ka Līva nav aizgājusi uz pastu, lai ierakstītā vēstulē saņemtu savu ielūgumu, viņš bija sašutis. «Kā tu to varēji palaist garām?» piktojās Līvas brālis.

    «Pirms kāda laika es tiešām saņēmu ierakstītu vēstuli. Taču, būdama moderno tehnoloģiju piekritēja, nekad neeju uz pastu, arī pēc vēstulēm ne.

    «Man tas šķiet ļoti arhaiski un ir laikietilpīgs process – ir jāstāv rindā.»

    «Esmu par moderniem risinājumiem, taču kādreiz par šādu pārliecību ir jāmaksā… Tā arī sanāca – ar sūtījumu mūžīgo ignorēšanu palaidu garām tik svarīgu pasākumu,» atzīstas Līva. «Es biju patīkami pārsteigta, ieraugot savu uzvārdu viesu sarakstā prezidenta mājaslapā. Redzot, kādi ļaudis tur pulcējās, inaugurācijas pasākums man šķita ļoti cilvēcisks. Tur bija arī daudz man pazīstamu cilvēku,» pauž Jaunozola.

    Vaicāta, ar ko, viņasprāt, izpelnījusies šo godu, uzņēmēja saka – tikusi ielūgta, jo jau 11 gadu organizē lietotu apģērbu tirdziņu Andele Mandele. «Šī kustība mainījusi cilvēku dzīvesveidu, ļāvusi ietaupīt naudu, dzīvot zaļāk. Tas arī veicina cilvēku labklājību,» uzskata Līva. Reiz Andelē Mandelē iepircies arī Latvijas premjers Krišjānis Kariņš.

    Taujāta, vai šis pārpratums ar ierakstīto vēstuli viņu mudinās turpmāk biežāk ielūkoties savā pastkastītē, Līva saka: «Drīzāk ceru, ka vienkārši beigsies ierakstīto vēstuļu laiks. Mums ir ievēlēts progresīvs prezidents, ceru, ka viņš pievērsīs uzmanību modernizācijai arī saziņas jomā. Šajā ziņā mums soli priekšā jau ir Igaunija.»

    Vairāk lasi žurnāla Privātā Dzīve 30. numurā!

    • Žoržs Siksna slepus apprecējies? Viņa skaidrojums pārsteidz.
    • Artuss Kaimiņš atkal brīvs, un viņa daiļā draudzene dodas dzīvē.
    • Kas ir satriecošais vecpuisis, kuru iekāro Nikola Krištopane? Izrādās, viņi Amerikā dzīvoja kaimiņos.
    • Režisore Balčus nopirkusi īstu muižu. Mācītājs padzen spoku!
    • Jūrmalā pulcējas turīgie un ietekmīgie. Seksīgākā ministre Pteraviča atrāda meitas, šlesera sieva stilīgi nosirmojusi, bet  Pugačova sajūsminās par plikumiem.
    Privātā Dzīve nr30

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē