• Influencere Jana Bruka no sejas maskām uztaisa kleitu

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    27. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No publicitātes materiāliem un privātā arhīva
    Ja tev ir 63 aizsargmaskas, skavotājs un pusstunda laika, vari tikt pie ekstravaganta un aktuāla vakartērpa. Tādu pirms ārkārtējās situācijas izsludināšanas sabiedrībai paguva izrādīt skandalozā interneta zvaigzne.

    Oktobra beigās seksīgā Latvijas influencere, kas slavu sociālajos tīklos izpelnījās ar savas pēcpuses eksponēšanu, vēl steidza izbaudīt saviesīgo dzīvi galvaspilsētā. Dodoties uz modes skati, arī viņa vēlējās izcelties ar oriģinālu, viņasprāt, pandēmijas laikā iederīgu tērpu un iepriecināt citus skates viesus. Jana nolēma kleitu pagatavot kopā ar savu asistenti, sastiķējot vairākas vienreizlietojamās sejas maskas. Šim nolūkam Instagram zvaigzne par nepilniem 30 eiro internetā iegādājusies divas pakas masku. Lai paspilgtinātu tēlu, vienu aizsargmasku viņa uzvilka uz kājas.

    Ne visi atzinīgi novērtēja Janas radošumu, sakot – tā ir šobrīd tik svarīgu preču bezjēdzīga šķērdēšana. «Manas kleitas ideja nebija ņirgāšanās par stingrajām prasībām masku valkāšanā. Man gribētos, kaut ātrāk pasaule varētu no tām atteikties. Jūtu, ka cilvēki no šī visa ir noguruši.

    Ar šo tērpu gribējās vairot apkārtējo smaidus un paraudzīties uz tik apnicīgo masku valkāšanu ar ironiju.

    Tas man arī izdevās, jo, ieraugot manu kleitu, daudziem pat vārdi aptrūkās, bija tikai emocijas. Pat nedomāju, ka skates viesi tik pozitīvi uztvers manu tērpu,» atminas viņa.

    Savu izgājienu Jana sauc par avantūru, jo kuru katru brīdi uz ātru roku darinātais tērps varēja izjukt. Lai pēkšņi nepaliktu vienā apakšveļā, Jana uz pleciem drošības dēļ bija uzmetusi garu žaketi. Taču kleita vakaru izturēja godam. «Maskas bija saskavotas, bet zem kleitas nebija auduma pamatnes. Mana asistente to visu paveica lielā steigā. Ja mums būtu vairāk laika, rūpīgāk realizētu savu ideju,» atzīst Bruka.

    Šī nav pirmā reize, kad <a data-id=Jana Bruka demonstrē tērpu no neierastiem izejmateriāliem. Lai pievērstu uzmanību problēmām, kas saistītas ar atkritumu pārstrādi, Jana pielaikojusi arī kleitu, kas darināta no atkritumiem. " src="https://cdn.santa.lv/files/20200916-IMG_9525-2.jpg" style="width: 1000px; height: 666px;">

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē