• Helmanis liek huligānei samaksāt par sacūkotajām drēbēm. Uzmini, cik!

    Slavenības
    Zane Piļka- Karaļeviča
    6. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Egils Helmanis
    Foto: F64
    Egils Helmanis
    Nelāga Ogres novada mēram Egilam Helmanim pagājušajā nedēļā izvērtusies Ziemeļvalstu diena Doma dārzā. Režisorei Ilzei Burkovskai-Jakobsenai nepatikusi viņa klātbūtne šajā pasākumā, un viņa uzlējusi Helmanim uz galvas sarkanvīnu.

    «Sabojāts ir gan uzvalks, gan baltais krekls,» saka Egils Helmanis, kuram pagājušajā nedēļā pasākumā uzbruka režisore Burkovska-Jakobsena.  Viņa Ogres novada mēram uz galvas uzlēja saraknvīnu. Parādā nav palicis arī Helmanis.

    «Nenoliegšu, ielēju viņai sejā baltvīnu,» žurnālam «Privātā Dzīve» teic viņš.

    «Sazinājos ar šo nestabilo cilvēku un piedāvāju , ka mēs varētu šo incidentu beigt, ja viņa zaudējumu summu, proti, 345 eiro, ziedos Ukrainā cietušajiem caur ziedot.lv vai kā citādi. Ar to šis konflikts būtu izbeigts. Viņa piekrita.»

    Režisore Ilze Burkovska-Jakobsena gan neesot Helmanim atvainojusies. «Mūsu sarunas laikā neko tādu viņa neteica. Manuprāt, tas bija iepriekš iestudēts pasākums, nevis emociju uzplūds, kā pati režisore tagad saka. Šādus argumentus bieži pauž izvarotāji – ka spontāni rīkojās, ka upuris pats izraisīja uzbrukumu. Viņa apgalvo, ka šādu rīcību izraisīja tas, ka es pasākumā smaidīju. Vai smaids mūsdienās ir noziegums?» brīnās Helmanis. «Un nevienam nav tiesības fiziski otram uzbrukt. Tā ir vardarbība un huligānisms,» atgādina viņš.

    Ko par to saka režisore, lasiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē