• Eilands savai labajai rokai iedod sešu nedēļu atvaļinājumu

    Slavenības
    Gita Vīksne
    13. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ralfs Eilands.
    Foto: Facebook
    Ralfs Eilands.
    «Šī būtu ļoti dīvaina vasara, ja man nekas nebūtu noticis,» nosmej mūziķis Ralfs Eilands, kurš tagad var darboties tikai ar kreiso roku.

    «Es jau domāju, ka sen neviena trauma nav bijusi,» pagājušajā nedēļā, izejot no slimnīcas, atzinās dziedātājs Ralfs Eilands. Vaicāts, kas tad atgadījies šajā reizē, Eilands žurnālam «Privātā Dzīve» atklāj:

    «Biju pārāk pārgalvīgs un nomaucos. Vienkārši normāli neskatījos uz ceļu.»

    Mūziķis stāsta, ka šoreiz gan, par laimi, nekādos lūzumos nav iedzīvojies. «Nekas traks patiesībā nav noticis, un roka vienkārši ir pamatīgi sasista. Pie labā pleca atslēgas kaula sačakarētas saites, tādēļ turpmākās sešas nedēļas būs jāpastaigā ar plecā iekārtu roku, lai viss varētu kārtīgi sadzīt.»

    Ralfa fani jau zina – šī nebūt nav pirmā reize, kad dziedātājam kāds laiks jāsadzīvo ar šādām neērtībām. «Savulaik esmu arī kaulus lauzis – gan rokas pirkstu, gan astes kaulu. Šādas traumas man tiešām nav nekas jauns,» tā Eilands.

    «Savā ziņā jūtos tā, it kā beidzot būtu saņēmis jau sen pelnītu atvaļinājumu. Neviens no manis vairs neko neprasa, man nekas nekur nav jānes. Es pat telefonu, kad man kāds zvana, ne vienmēr uzreiz varu pacelt. Cilvēki saprot, ka tas ir rokas dēļ,» teic mūziķis. «Būs interesanti ar šādu roku kāpt uz skatuves, jo dziedāt jau varu. Nedēļas nogalē man ir divi koncerti.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē