• Bijušais basketbolists Kristaps Valters dēla dēļ maina dzīvokli

    Slavenības
    Gita Vīksne
    27. marts, 2021
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Kristaps Valters
    Foto: No izdevniecības ŽURNĀLS SANTA arhīva
    Kristaps Valters
    Bijušais basketbolists ar draudzeni meklē jaunus īrniekus savai līdzšinējai mājvietai, jo atraduši citus apartamentus, kur sportista pusaugu dēlam būs pašam sava istaba.

    «Tiek izīrēts mūsu Brīvības ielas dzīvoklis,» par 56 kvadrātmetrus plašajiem divistabu apartamentiem pašā Rīgas centrā februāra beigās pavēstīja bijušā basketbolista, tagad Basketbola akadēmijas vadītāja un trenera Kristapa Valtera līgava Lāsma.

    «Dzīvoklis ir gluži kā jauns, jo tikai pirms gada veikts kapitālais remonts, nopirktas jaunas mēbeles un sadzīves tehnika,» informēja viņa. Tiem, kas vēlas apmesties šajos apartamentos, mēnesī būs jāšķiras no 590 līdz pat 660 eiro.

    Taujāts, kādēļ pārceļas, Kristaps PDz atklāja: «Mēs pārvācamies uz lielāku dzīvokli. Manam dēlam ir jau 13 gadu, un viņam vajadzīga pašam sava istaba.»

    Līdzšinējais dzīvoklis viņam kopā ar draudzeni Lāsmu un dēlu Valdi Valteru, kas dzimis sportista pirmajā laulībā ar stilisti Signi Valteri, kļuvis par mazu.

    «Šeit nodzīvojām aptuveni gadu, un šobrīd palīdzam tā saimniekam atrast jaunus īrniekus,» skaidroja Valters.

    «Mūsu jaunajā dzīvesvietā būs par vienu istabu vairāk. Lai dēlam nevajadzētu braukāt uz skolu Rīgas centrā no Carnikavas, kur dzīvo viņa mamma, Valdis ikdienā varēs dzīvot galvaspilsētā,» pastāstīja Kristaps. Kad skolā mācības atsāksies klātienē, dēlam centrā sasniedzamā attālumā būs gan mājas, gan treniņi.

    1 komentārs

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē