• Magone sāk cīņu par alimentu piedziņu – parāds vairāk nekā 7000 eiro

    Alimenti
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Raidījumā Slavenības. Bez filtra Magone izmanto draudzenes Ilvas ciemošanos un atbalstu un saņemas zvanīt tiesu izpildītājai. Viņa vēlas noskaidrot, kas notiek ar alimentu parādu, par kuru piedziņu prasību uzrakstījusi jau sen, bet naudas joprojām nav. Situāciju aizdomīgāku dara fakts, ka Žanis, no kura nauda jāpiedzen, sūdzas, ka viņa konts tiek iztukšots, un viņam nepaliekot naudas pat maizei. Tad kur paliek nauda?

    Magonei pietiek – viņa prasību par vairāk kā septiņu tūkstošu eiro lielo alimentu parādu piedziņu no Žaņa uzrakstījusi jau decembrī, bet vēl maijā no naudas nav saņēmusi ne centa. Viņa zvana tiesu izpildītājai, lai sadzītu pēdas naudai: «Es vēlos noskaidrot, kāda ir piedziņas situācija, jo es iesniedzu prasījumu decembrī, jau tūlīt ir maijs, bet neviena naudiņa no parāda summas netiek skaitīta. Kaut gan parādnieks ķērc, ka viņam atņemot visu naudu, neesot pat maizei. Nu tad gribu saprast, kas tur ir.»

    Magone nav apmierināta: «Kamēr tiesājāmies, ir pagājis gandrīz pusotrs gads, pa to laiku Žanis alimentus nemaksāja. Tas tad arī veido parāda summu – septiņi tūkstoši eiro ar kapeikām, un šo summu ir jāpiedzen caur tiesu izpildītāju, jo Uzturlīdzekļu fonds atpakaļejošos datumus neatmaksā, tikai tekošo.»

    Zvans gan neko daudz neatrisina, un Magonei ar Ilvu rodas aizdomas, ka Žanim darba vietā netiek maksāta oficiāla alga, tāpēc Magone sola to tā neatstāt: «Viņš tur gultas taisa, laba firma, lai patrenkā drusciņ par šito. Es tā negribētu atstāt – kas tur notiek? Aizbraukt ar inspekciju un pārbaudīt, cik viņam maksā.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē