• Aktrise Zeltiņa ierauta viltus reklāmu mudžeklī. Sūdzās, bet nekas nelīdz!

    Viltus ziņas
    Gita Vīksne
    18. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Aktrise Agnese Zeltiņa ir pamatīgi sašutusi, ka viņas seja jau vairākas nedēļas rēgojas viltus ziņās, kurās tiek solīts divu mēnešu laikā zaudēt 18 kg svara.

    Internetu pārplūdinājušas reklāmas ar Agneses Zeltiņas bildēm, kuras papildina skaļi virsraksti par svara zaudēšanu: «Tas izkusa manu acu priekšā!», «Dalos ar recepti. Agnese Zeltiņa. Zaudēt svaru ātri un ērti» un tamlīdzīgām. Zem šīm reklāmām atrodama aktrises viltus intervija itāļu laikrakstam La Repubblica, kurā tiek apgalvots, ka aktrise zaudējusi svaru, dzerot kādus īpašus pilienus.

    «Tagad es varu ēst jebko un nepieņemties svarā. Sviestmaize ar desu… Mmm… garšīgi. Kas vēl jums te ir, zefīri? Tagad es varu atļauties visu,» vēsta viņa un neslēpj – pilienus ieteicis ārsts, kurš vadot arī TV raidījumu. Viltus intervijā redzams arī labais ārsts – bijušais veselības ministrs Pēteris Apinis, kurš TV24 vada raidījumu Dr. Apinis. Agneses tievēšanas stāstā viņš gan nodēvēts par dakteri Albīnu Vītoliņu.

    Ekrānuzņēmums no viltus intervijas ar Agnesi Zeltiņu.
    Ekrānuzņēmums no viltus intervijas ar Agnesi Zeltiņu.

    Agnese žurnālam Privātā Dzīve uzsver, ka viņai šādas reklāmas internetā nekad nav izlēkušas. «Taču es par tām saņemu ziņas. Mans Facebook un Instagram ir burtiski uzsprādzis no vēstulēm par šīm reklāmām,» teic Agnese.

    «Cilvēki nav stulbi, daudzi uzreiz saprot, ka tas ir viens liels feiks, un mani informē, ka parādījušās šādas viltus reklāmas. Diemžēl ir arī tādi, kuri jautā: «Vai pilieni palīdz?» Kāda meitene, kas strādā aptiekā, man teica, ka tagad cilvēki nāk uz aptieku un prasa pilienus, kurus reklamējot Agnese Zeltiņa…» teic aktrise.

    Zeltiņa aicina ļaudis neuzķerties, jo viņai ar viltus interviju itāļu laikrakstam La Repubblica nav nekādas saistības. «Tas ir brutāls fotošops un meli! Šajā reklāmā nekas nav īsts – ne intervija, ne fotogrāfijas. Tas pat nav mans ķermenis, kas redzams bildēs. Divos foto, piemēram, mana galva ir pielipināta fitnesa modeles Kelsijas Velas ķermenim. Savukārt bildes, kurās es it kā esmu pieķerta pludmalē, patiesībā ir no zīmola Slow Beachwear modes skates, kurā piedalījos. Es neteiktu, ka man tajās ir resns vēders,» izpētījusi Agnese. Viņa ir pikta, ka tagad tiek sludināts – viņa zaudējusi 18 kg.

    «Man nekad nav bijis tik daudz lieku kilogramu. Varbūt grūtniecības laikā… Bet tad tie nebija liekie kilogrami,» atklāj Agnese.

    Viņasprāt, šī pilienu reklāma ir ne tikai meli, bet arī reputācijas graušana un personas datu zādzība. «Tiek izmantots tas, ka cilvēki mani atpazīst un uzticas tam, ko saku. Turklāt tā ir tikai aisberga redzamā daļa. Tam visam apakšā stāv nauda, jo kāds ar šo pilienu tirgošanu patiešām nopelna,» vēsta Agnese. Pilieni reklāmā tiek piedāvāti ar 75% atlaidi – agrāko 156 eiro vietā tie tagad nopērkami par 39 eiro. «Esmu jau uzrakstījusi pilienu izplatītājiem, prasīju no reklāmām izņemt manu seja, taču bez rezultātiem. Vērsos arī Patērētāju tiesību aizsardzības centrā, atbildi solīja sniegt mēneša laikā,» neziņā, ko vēl darīt, lai reklāmas pazustu, ir Agnese.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē