• «Visiem ir pilnīgi vienalga par tavu skrējienu!» Ralfu Eilandu sanikno Rīgas maratons

    Rīgas maratons
    Estere Jansone
    19. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Kamēr rekordliels skrējēju skaits čum un mudž pa Rīgas ielām, tikmēr mūziķis Ralfs Eilands nespēj palikt vienaldzīgs. Viņu pamatīgi saniknojuši satiksmes ierobežojumi, kuru dēļ viņš nav varējis aiziet uz pārtikas veikalu.

    Šajā nedēļas nogalē, 18. un 19. maijā, Rīgas maratona norises laikā transportlīdzekļu satiksme vairākās galvaspilsētas ielās, kā arī uz tiltiem pār Daugavu tika ierobežota vai slēgta. Īpaši ierobežojumi ieviesti svētdien, 19. maijā, kad tika slēgtas maģistrālās Rīgas ielas un veiktas būtiskas izmaiņas arī vairākos sabiedriskā transporta maršrutos. Tas nopietni satraucis mūziķi Ralfu Eilandu.

    «Apzinoties, ka dažādos līmeņos tur piedalās arī mani draugi, tomēr šo pateikšu. D**** visus skrējienus un gājienus!

    11. novembra krastmala ir paredzēta tikai valsts svētkiem vai jebkam, ko tur grib darīt Raimonds Pauls,»

    skarbs ir Eilands.

    «Ejiet savos gājienos vai skrējienos pa ietvēm! Maratonā, Dziesmu Svētkos, Praidā, sieviešu tiesību gājienā, jebkurā jūsu iemīļotā pastaigā! Ir arī tāds koncepts kā trotuārs. Reāli stilīga fīča. Man besī iet ar līkumu uz veikalu pēc biezpiena, jo kaut kādi veselīgie džedaji ar pielipinātiem numuriem pie krūtīm ir izdomājuši reizi gadā paskriet,» pikts ir dziedātājs. Viņš ierosina organizēt šoferu kritisko masu, kur visi autovadītāji brauc, pārkāpjot visus ceļu satiksmes notiekumus, tādējādi protestējot pret visiem gājieniem un skrējieniem.

    Vēlāk Eilands turpina, ka viņu aizvaino skrējēji, kas sociālajos tīklos dalās ar fotogrāfijām, kur redzami pēc skrējiena ar medaļām rokās. «Un vēl šitie džedaji tuvākās divas dienas spīdēs pa visu Instagramu ar savām «Re, es tikko noskrēju!» bildēm. Wow, nevar būt! Tieši tāpat kā vēl miljons cilvēku, kuriem es sekoju? Newsflash – visiem ir pilnīgi vienalga par tavu skrējienu un cik ātri tu to izdarīji,» dusmīgs ir Ralfs Eilands.

    Ralfa Eilanda kategoriskais viedoklis izpelnījies asu kritiku no citiem sociālo tīklu lietotājiem. Vieni norāda, ka Rīgas ielās katru dienu norisinās autovadītāju kritiskā masa, tāpēc īpašos notikumos var pieciest ielu slēgšanu, bet vēl daļa cilvēku min, ka Rīgas maratons ir nozīmīgs notikums valstij, jo tas attīsta tūrismu un padara Rīgu par pievilcīgu un atraktīvu pilsētu tūristu acīs. Savukārt citi norāda uz Ralfa Eilanda divkosību, jo pats ir piedalījies dusmīgajā ierakstā pieminētajā praidā, kura ietvaros arī tika slēgtas Rīgas centra ielas.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē