• «Drusku nāk pinkšķis.» TV žurnāliste Supe pateicas ārstiem un gatavojas operācijai

    Veselība
    Marta Kalniņa
    17. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    TV žurnāliste Inese Supe, kuru daudzi savulaik iepazina kā raidījuma Degpunktā vadītāju, ir atraktīvs, atvērts cilvēks un mīloša māmiņa saviem bērniem. Drosmīga un uzņēmīga sieviete, kurai nācies sastapties ar diagnozi vēzis. Nupat noslēdzies nozīmīgs posms viņas ārstēšanā.

    «Patlaban esmu Stradiņos. Biju domājusi, ka pēdējo ķīmijterapijas procedūru sagaidīšu ļoti priecīgā noskaņojumā. Bet drusku nāk pinkšķis,» šodien sociālajos tīklos raksta Inese Supe. Viņa vairākus mēnešus cīnās ar onkoloģisku saslimšanu un ik pa laikam dalās ar piedzīvoto un pārdzīvoto internetā. Tostarp ir atklāti runājusi un rādījusi, kāds pārbaudījums pacientam ir ķīmijterapija.

    «Te es esmu bijusi 16 reizes uz terapiju un divas reizes uz leikocītu potes spricēšanu. Te ir sajūta, ka esi aprūpēts, mīlēts un svarīgs. Visā šajā nodaļā, kur veic ķīmijterapiju, strādā tikai divas māsiņas, kuras ir gādīgas, laipnas… Cilvēki savā vietā. Te «dzīvo» pati labākā ķīmijas terapeite pasaulē! Te vienmēr ir daudz pacientu… Te es izguļos. Un

    nākamajā piektdienā te mani neviens vairs negaidīs.

    Kā tagad dzīvot tālāk,» pajoko Inese. Šī viņai ir priecīga diena, jo beidzies svarīgs posms Ineses ārstēšanā. Taču viņas lielā cīņa vēl nav gala. «Tagad jāsakrāj spēki operācijai! Blaknes mitēšoties pēc mēneša…» pauž TV žurnāliste.

    Viņa apņēmusies turpināt strādāt savā mīļajā profesijā, «cik blaknes ļauj», taču apzinās, ka pēc operācijas būs vajadzīgs atveseļošanās laiks. Tāpēc Inese būs pateicīga ikvienam, kurš vēlas un var finansiāli atbalstīt žurnālisti šajā viņai svarīgajā un nebūt ne vienkāršajā dzīves posmā. Ineses bankas konts atrodams viņas profilā feisbukā.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē