• FOTO: «Balss maskā» triumfē ietekmele Nansija Garkalne, kura ceļo kopā ar Ceriņu

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    5. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Nansija uzvar!
    Foto: Publicitātes foto
    Nansija uzvar!
    Svētdienas vakarā kanālā TV3 noslēdzās muzikālā šova Balss maskā ceturtā sezona, kurā triumfēja un 5000 eiro naudas balvu ieguva viltīgā Lapsa. Zem šīs maskas slēpās digitālā satura veidotāja un TV raidījumu vadītāja Nansija Garkalne.

    Iegūstot skatītāju balsu pārsvaru, par šīs sezonas uzvarētāju kļuva šiverīgā Lapsa jeb digitālā satura veidotāja Nansija Garkalne, kura ik nedēļu priecēja skatītājus ar košiem un atraktīviem  priekšnesumiem, otrajā vietā atstājot Sirdi, zem kuras maskas slēpās dziedātāja Ieva Kerēvica.

    Lapsa izpildīja Elvisa Preslija dziesmu Can’t help falling in love, un detektīvi sprieda, ka zem maskas varētu būt dziedātājas Kristīne Pāže, Katrīna Gupalo vai Paula Dundare. Bet superfinālā Lapsa atkārtoja jau iepriekš izpildīto Kristīnas Agileras dziesmu Candyman.

    Lapsa savu balvu nolēmusi ziedot SOS Bērnu ciematiem Latvijā, 

    lai palīdzētu izaugt bez vecāku gādības palikušiem bērniem un jauniešiem.

    Interesanti, ka nesen Nansija Garkalne devās tālā un eksotiskā ceļojumā kopā ar TV raidījumu vadītāju Aivi Ceriņu, kurš pirms vairākiem mēnešiem šķīris laulību. Ceļojuma laikā sociālajos tīklos parādījās daudz kopēju video, un dažiem pat radās aizdomas, ka ceļotājiem uzplaiksnījušas dziļākas simpātijas. Šī eksotiskā ceļojuma mērķis esot kāda jauna raidījuma tapšana, un drīz abu piedzīvotais būšot skatāms TV ekrānos.  

    Savukārt šova noslēpumainais šī vakara viesis bija iejuties Zebras maskā, izpildot grupas AC/DC vienu no lielākajiem hītiem Thunderstruck. Detektīvi minēja, ka zem maskas paslēpies Renārs Zeltiņš, Kaspars Zemītis, Ivo Fomins vai Nauris Brikmanis, taču tas bija atraktīvais un ļoti muzikālais Māris Grigalis.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē