• Burvi Koperfīldu seksuālā vardarbībā vaino 16 sievietes. Tas noticis pat uz skatuves…

    Skandāls
    Marta Kalniņa
    16. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Deivids Koperfīlds.
    Foto: Shutterstock
    Deivids Koperfīlds.
    Vēl nesen Latvijā populārie iluzionisti Pecolli viesojās pie pasaulē slavenākā triku miestara – burvju šovu zvaigznes Deivida Koperfīlda, un bija sajūsmā par redzēto. Tagad burvja vārds medijos parādījies gaužām nejaukā gaismā…

    Izdevums The Guardian piecus gadus apkopojis sieviešu liecības, un tagad nācis klajā ar paziņojumu, ka 16 sievietes ceļ apsūdzības slavenajam triku meistaram. Viņš esot seksuāli aizskāris un pat izvarojis savas fanes no 90. gadiem līdz pat teju mūsdienām. Turklāt vairāk nekā puse šo sieviešu Koperfilda nagos nonākušas, būdamas nepilngadīgas.

    Dīvainākais, ka tas nereti esot noticis viņa šovu laikā, kad šīs sievietes uzaicinātas piedalīties trikos uz skatuves. Viņu ģimenes locekļi un draugi tikmēr sēdējuši skatītāju rindās. Četras sievietes apgalvo, ka  Koperfīlds viņām seksuāli pieskāries vai licis pieskarties viņam. Vienas meitenes vecāki gatavi apliecināt, ka Koperfīlds uz skatuves esot apgrābstījis viņu meitas krūtīs. Cita stāsta, ka to pašu piedzīvojusi 2014. gadā viesnīcas kazino Lasvegasā. Viņš esot uzaicinājis sievieti uz skatuves un stingri sažņaudzis plaukstās viņas krūtis. Viņa uzreiz pēc šova vērusies policijā, taču lieta pierādījumu trūkuma dēļ drīz vien slēgta.

    Kāda sieviete izdevumam stāsta, ka ar Koperfīldu iepazinusies pēc viņa šova 1991. gadā. Viņa bijusi 15 gadus veca, un

    Deivids esot tā aizrāvies ar pusaugu meiteni, ka sācis zvanīt uz mājām, izteikt komplimentus, dāvināt biļetes uz saviem šoviem.

    Aplidošana turpinājusies līdz meitenes 18 gadu vecumam, kad viņa piekritusi, ka Deivids kļūst par viņas pirmo seksa partneri.

    Koperfīlda advokāti apstiprina, ka iluzionistam bijušas četrus gadus ilgas romantiskas attiecības ar minēto personu, taču viņš tajās nav pārkāpis likumu.

    Trīs citas sievietes stāsta, ka Koperfīlds viņas apzināti piedzirdījis, lai pēcāk piespiestu stāties intīmos sakaros.  Pirmā šāda aps
    ūdzība izskanēja jau 2018. gadā. Toreiz Britnija Lūisa paziņoja, ka 1988. gadā Koperfīlds viņu esot izvarojis. Britnija tolaik bija 17 gadus veca modele.  Lieta gan drīz vien tika slēgta, jo pierādījumu tam nebija. Cita dāma stāsta, ka 1993. gadā iluzionists pēc sava šova viņu uzaicinājis uz bāru, kur jaunā sieviete esot apreibināta ar narkotikām. Advokāti noraida šīs sūdzības, jo Deividam nekad neesot bijis problēmu vai darīšanu ar narkotikām.

    Visas šīs sievietes apgalvo, ka Koprefīlds viņas pievilinājis ar saldiem solījumiem palīdzēt izsisties modeļu biznesā.  

    Deivids Koprefīlds ir 67 gadus vecs, un nekad nav bijis  precējies. Deviņdesmitajos gados viņam gan bija nopietnas attiecības ar supermodeli Klaudiju Šīferi. Viņi pat saderinājušies. 1999. gadā šīs attiecības izjuka. Jau gandrīz 20 gadu viņa partnere ir modele Hloja Goselina, kura ir 28 gadus jaunāka par burvi.

    Pirms diviem gadiem viņa burvju mājā viesojās iluzionisti Pecolli. Lūk, kā tur izskatās!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē