Vasarīgā pasākuma ievaddaļā viesi varēja iepazīties ar Annas Pannas veidotajām grila ēdienu receptēm, uzzinot, kā pašu spēkiem uzmeistarot mutē kūstošu panētas zivs un portobello sēņu burgeru, izcilu steika sendviču, gaļas-dārzeņu hotdogu un grilētu dārzeņu salātus ar kazas sieru un saldo kartupeļu frī piedevās, daloties arī dažādos vērtīgos kulinārijas mākslas un grilēšanas padomos.
Uzreiz pēc tam arī viesi varēja baudīt gardus un aromātiskus gaļas un veģetāros burgerus, oriģinālus hotdogus un frī kartupeļus, kas tapa, restorāna šefpavāriem iedvesmojoties no Annas Pannas radītajām receptēm un kombinējot daudzveidīgas grila mērces ar zeltainām maizītēm un augstvērtīgu vistas un liellopa gaļu.
Foto no pasākuma: