• Ābolu un dzērveņu klafuti

    Franču virtuve
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    15. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ābolu un dzērveņu klafuti
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Ābolu un dzērveņu klafuti
    Klafuti ir klasisks franču deserts, ko gatavo no dažādiem augļiem, visbiežāk ķiršiem. Turklāt – neizņemot tiem kauliņus! Šoreiz eksperimentējām ar rudens veltēm.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas
    Pagatavošana
    50m

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē