• FOTO: Latviešu kantrīmūziķis parāda savu mājiņu uz riteņiem. Luksusa klases opītis!

    Dzīvesstils
    Gita Vīksne
    26. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Šiki!
    Foto: Picture Agency
    Šiki!
    «Pirms trim gadiem man galvā pēkšņi iešāvās doma, ka vajag savu kemperu,» atzīst mūziķis, hita «Mana Latvija» autors Aivars Birzmalis. Tagad viņam nevajag uztraukties, kur nakšņos pēc nospēlētām ballītēm, un domāt par naktsmītnēm ārzemju ceļojumos.

    «Ja dzīvotu viens, varētu to darīt arī kemperā,» žurnālam Privātā Dzīve stāsta kantrimūziķis Aivars Birzmalis, kura izpildītā dziesma Mana Latvija jau septīto mēnesi turas pašmāju populārākajā šlāgeraptaujā Latvijas sirdsdziesma. Kemperā viņš nakšņojis gan Horvātijā, gan Itālijā, gan starp intensīvām uzstāšanās reizēm arī tepat Latvijā. «Piemēram, pagājušajā vasarā man bija vairākas uzstāšanās pēc kārtas. Devos uz tām ar kemperu. Nospēlēju ballīti un uzreiz gāju gulēt, jo miegs man ir baigi svarīgs,» teic Aivars.

    Šobrīd viņa māja uz riteņiem mostas pēc ziemas miega mūziķa mājas pagalmā Iecavā, lai jau šajā vasarā atkal šķērsotu Latvijas robežu. Kopš ticis pie 1996. gada luksusa klases kempera, vismaz reizi gadā mūziķis cenšas paceļot. «Šogad plānoju aizbraukt līdz Itālijas Dolomītu Alpiem,» stāsta Aivars. Par kemperu mūziķis teic:

    «Tas ir opītis, kurš savam vecumam ir gana laba saglabājies – tajā viss ir autentisks un ļoti labā, tehniskā stāvoklī.

    Vienīgais, ko tajā mainīju, – pārvilku salona mēbeles ar gaišu ādu.» Iepriekš mēbeles bija pārklātas ar puķainu audumu, kurš Aivaram neesot diez ko paticis.

    «Kemperā ir viss nepieciešamais – gulta, plīts, tualete, apkure un pat siltais ūdens. Dzīvo kaut visu gadu, ik pa brīdim uzpildot gāzi un ūdeni,» saka priecājas viņš. «Var ņemt līdzi savu gultasveļu, kas dod mājīgumu. Miegs ir daudz labāks uz sava ierastā spilvena. Oficiāli te var nakšņot seši cilvēki, bet, ilgstoši ceļojot, ērti ir četriem. Visas mēbeles ir transformējams tā, ka beigās pa visu kemperu ir milzīga gulta. Šeit var rīkot riktīgas orģijas,» pasmaida Aivars.

    Vairāk lasi un skatu žurnālā Privātā Dzīve!

    • Aktrise Baiba Indriksone aizgāja pašā ziedonī. Viņa priecājās par katru nodzīvoto dienu.
    • Maestro Raimonds Pauls redzes dēļ domā beigt muzicēt.
    • Ēķis dzimšanas dienā aizlaižas uz Kannām. Kinorežisoram 60
    Privātā Dzīve nr21/2024

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē