• 2000 eiro par grezniem apartamentiem – kā Didrihsone atpūšas Dubaijā?

    Santa.lv
    Santa.lv
    16. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Šovam Slavenības. Bez filtra ar ekskluzīvu saturu no Dubaijas pievienojas Elīna un Nauris Didrihsoni. Skandalozais pāris, ļaujot kamerai sekot līdzi ikdienas situācijām, neslēpsies aiz filtriem un atklās iekšējās sajūtas par ikdienas problēmām.

    Uz Dubaiju pāris ieradies primāri lai nosvinētu Naura dzimšanas dienu, kā arī lai pastrādātu un sabildētu jauno apģērba kolekciju. Kamēr Elīna fotografējas, Nauris izrāda lepno mitekli, kuru noīrējuši atpūtai.

    Visskaistākais šajos apartamentos esot skats – visa Dubai Marina turpat pie loga. Kā atzīst Nauris, šī skata dēļ ir vērts maksāt vairāk: «Tas, ko mēs parasti izvēlamies, ir labs skats un lokācija. Šis konkrētais dzīvoklis izmaksā 400 eiro diennaktī, noīrējām to 5 dienām, līdz ar to samaksājot 2000 eiro.»

    Viņš atzīst, ka šādi braucieni nav no tiem lētākajiem, jo jāņem līdzi arī vairāki koferi – Naurim un Elīnai pa vienam, plus vēl divi koferi ar Butterfly apģērbu. Tāpat netiek liegtas izklaides un dažāda veida atpūta – jahtu izbraucieni, restorāni.

    «Ja mēs braucam uz Dubaiju, mēs gribam arī kaut ko redzēt. Rīt mums ir doma izlekt ar izpletni,» stāsta Nauris Didrihsons.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē