• Bezmaksas seminārs topošajiem un jaunajiem vecākiem

    Topošo vecāku kursi
    Santa.lv
    Santa.lv
    26. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Uztura speciāliste Liene Sondore, reanimatologs Roberts Fūrmanis un citi mediķi sniegs bezmaksas lekcijas grūtniecēm.

    27. jūlijā, no plkst. 11:00 līdz 13:00 tirdzniecības centra «Domina Shopping» centrālajā laukumā notiks ikmēneša bezmaksas seminārs grūtniecēm, topošajiem un jaunajiem vecākiem «Gaidību 4diena».  Pasākuma ietvaros pieci zinoši, pieredzējuši un sabiedrībā pazīstami mediķi un veselīga dzīvesveida eksperti sniegs vērtīgus padomus jaunajām māmiņām un tētiem par mazuļa gaidīšanas un audzināšanas laikā aktuālajām tēmām.

    Sertificētā uztura speciāliste Liene Sondore pastāstīs kā jaunajām māmiņām atgūt formas pēc dzemdībām, ko būtu ieteicams ēst un ko labāk – nē. Līdztekus eksperte atklās, ko vajadzētu sākt ievērot un mainīt ikdienas ēšanas rutīnā jau grūtniecības laikā. 

    Savukārt PEP mammas Elīna Kļaviņa un Iveta Maslinarska informēs par emocionālā atbalsta nozīmību pēc dzemdībām, palīdzību zīdīšanas jautājumos, kā arī sniegs iedrošinājumu, kā atpazīt mazulīša raidītos signālus. Būs iespējas uzzināt arī, kā vēl PEP mamma var palīdzēt jaunajiem vecākiem pirmajā laikā pēc mazuļa piedzimšanas.  

    «Gaidību 4dienas» otrajā daļā tās pastāvīgā lektore – sertificēta ginekoloģe, dzemdību speciāliste Karlīna Elksne – atgādinās, kādas analīzes ir nepieciešamas obligāti un kādas ir ieteicamas grūtniecības laikā. Visbeidzot reanimatologs, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Zemgales reģionālā centra vadītājs Roberts Fūrmanis izglītos semināra dalībniekus par mazuļa drošību pirmajos dzīves mēnešos, kam var sagatavoties jau pirms mazulītis ir ienācis šajā pasaulē un kam jāpievērš uzmanība un ko darīt, ja ir atgadījies negadījums. 

    Ikviens «Gaidību 4dienu» apmeklētājs varēs piedalīties momentloterijā, laimējot vērtīgas balvas no t/c «Domina Shopping», «The Body Shop», «Lieliska Dāvana», «Dāvanu Serviss», «Redzes Ekselences Centrs» un citiem sadarbības partneriem. Vairāk informācijas šeit:  https://www.domina-shopping.lv/lv/pasakumi/gaidibu-4diena/programma-27-julija/.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē