• Holivuda šokā: Komēdiju aktieris pasniedz Oskara balvu pilnīgi pliks

    Oskars
    Estere Jansone
    12. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ekrānuzņēmums no video
    Aktieris un cīkstonis Džons Sina pārsteidza Oskara balvu pasniegšanas ceremonijas viesus ar vakara tērpa neesamību. Viņš kāpa uz skatuves kails!

    Šī gada Oskaru ceremonijā netrūka pārsteidzošu momentu, tomēr aktiera Džona Sinas gājiens pārspēja visus. Cīkstēšanās čempionam šogad bija paredzēts nosaukt Oskara balvas saņēmēju nominācijā «Labākais filmu kostīmu dizains» – lai viņa iznāciens būtu atmiņā paliekošs, Sina kāpis uz skatuves tikai čībās, piesedzot savu vīrieša mantību ar aploksni, kurā bijis balvas ieguvēja vārds.  

    Tiklīdz Sina grasījās nosaukt uzvarētāju, no skatuves malām izskrēja pasākuma tehniskās komandas darbinieki un piesedza aktieri ar zeltainu, aizkariem līdzīgu segu. Tikai tad viņš beidzot varēja nosaukt uzvarētāja vārdu. Šogad Oskara balvu par labākajiem tērpiem saņēma filmas «Nabaga radības» kostīmu dizainere Holija Vadingtona.  

    Džona Sinas komiskā performance nebija nejauša. Tā viņš lika Holivudai atsaukt atmiņā kādu smalkajai Oskaru balvu pasniegšanas ceremonijai netipisku atgadījumu.

    Tieši pirms 50 gadiem, 1974. gadā ceremoniju iztraucēja kails vīrietis.

    Brīdī, kad aktieris Deivids Nivens grasījies pasniegt balvu skaistulei Elizabetei Teilorei, pēkšņi uz skatuves izskrējis strīkeris, liekot visiem klātesošajiem sašutumā noelsties. Pēc šī notikuma sākās īsta pliko epidēmija – daudzus prominentākos pasākumus ASV iztraucēja kāds kails skrējējs.   

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē