• 7 ieteikumi, kā īsināt laiku lidostā

    Atpūta
    Santa.lv
    Santa.lv
    15. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Ceļojot svarīgs ir ne vien pats galamērķis, bet arī ceļš līdz tam – nereti, dodoties uz ārzemēm, nākas pavadīt daudz laika lidostās, bet arī to vai aizvadīt jēgpilni un interesanti.

    Septiņi ieteikumi, kā aizraujošāk pavadīt laiku pirms vai starp lidojumiem:

    1. Pastaiga ar mērķi.
      Izaicini sevi, dodoties pastaigā pa lidostu – ja izmanto viedpulksteni, uzstādi sev soļu mērķi, piemēram, 10 tūkstošus, un apstaigā visus iekāpšanas sektorus, kamēr mērķis ir sasniegts. Tā ne vien izkustēsies, bet arī atklāsi kādu neredzētu nostūri pat pazīstamā lidostā.
    2. Aprunājies ar svešinieku.
      Lidostās satiekas cilvēki no visdažādākajām valstīm un kultūrām, tāpēc tie, kam patīk komunicēt, var iepazīties un aprunāties ar citiem garlaikotiem pasažieriem, tā ne vien iepazīstot citas kultūras, bet, iespējams, iegūstot jaunus draugus, ko apciemot nākamā ceļojuma laikā. 
    3. Spēlē spēles.
      Nelielas galda spēles, kāršu spēles, vārdu spēles, mobilās spēļu konsoles vai spēles viedtālrunī – katram ir iespēja izvēlēties sev tīkamāko spēļu veidu. Spēlējot spēles, laiks paskries nemanot.  
    4. Padari iekavētos darbus.
      Tie, kas nedodas atvaļinājumā, bet gan darba braucienā, var izmantot gaidīšanas laiku lietderīgi, padarot iekavētos darbus. Tam lieliski noder lidostās esošās biznesa atpūtas zonas, kur pieejamas ērtas sēdvietas un darba galdi, dzērieni un uzkodas, kā arī citi labumi.
    5. Izmanto laiku skaistumkopšanai.
      Daudzās lidostās ir pieejami arī skaistumkopšanas saloni, tāpēc gaidīšanas laiku vari izmantot dažādām procedūrām, kam ikdienā neatliek laika – izbaudi sejas masāžu, apmeklē manikīru vai apgriez matus.
    6. Ātra ekskursija uz pilsētu.
      Ja caurbraucot lidostā jāpavada vairākas stundas, izvērtē, vai vari paspēt aizbraukt apskatīt tuvāko pilsētu. Braucot ar vilcienu vai metro, līdz pilsētas centram bieži vien var nokļūt dažu minūšu laikā, savukārt atsevišķās lidostās pieejamas speciālas ātrās ekskursijas ar autobusu līdz pilsētai un atpakaļ.
    7. Apmeklē izstādes.
      Lielākajās lidostās nereti ierīkotas dažādas vietējo mākslas darbu, zinātnes sasniegumu, vēstures vai īpašiem notikumiem veltītas izstādes vai nelieli muzeji, kurus var apmeklēt, lai uzzinātu vairāk par valsti un tās kultūru.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē