• Rihards Lepers: Iesaku visiem jaunajiem tētiem būt klāt no paša pirmā brīža

    Tēva loma
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    19. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Darba svētkos, 1. maijā, aktieris paziņoja, ka kļuvis par meitiņas tēvu. Pāris dienas pēc tam savas kārtis atklāja viņa brālis Oskars – arī viņa ģimenē drīzumā gaidāms mazulis.

    «Ar jauno tēva lomu esmu apradis un jūtos brīnišķīgi,» PDz atzīst Rihards. Arī negulētas naktis aktierim nesagādā nekādas grūtības.

    «Man šķiet, tā ir skaista lieta, kas pie notikušā piedien,» priecājas viņš. To, ka Rihardam un viņa sievai Kristai Paulai gaidāms ģimenes pieaugums, pārim bija izdevies paturēt noslēpumā pat no draugiem, to zināja vien tuvākie cilvēki.

    «Nebija tā, ka mēs ar Kristu speciāli slēpāmies, lai tik kāds neuzzinātu, ka mums gaidāms mazulis. Mēs vienkārši neafišējām šo faktu. Tā tomēr ir mūsu privātā lieta,» skaidro Rihards.

    Aktieris teic, ka 1. maijs ģimenei ir īpašs un zīmīgs datums, jo tieši 1. maijā Jūrmalā viņš bildināju Kristu Paulu.

    «Šogad šajā dienā mēs ar meitiņu devāmies pie jūras pirmajā pastaigā, bija skaista un saulaina diena, un šķita, ka šis brīdis ir jāiemūžina. Bija pienācis brīdis atklāt visiem, ka esmu lepns būt par tēti meitiņai. Šim solim bija arī praktiskā puse, lai nevajadzētu draugiem nemitīgi skaidrot, kāpēc esmu sācis dzīvoties pa bērnu mantiņu veikaliem,» smejas viņš.

    Aktieris atklāj, ka mazulīte nākusi pasaulē 23. aprīlī Bulduru slimnīcā.

    «Pats arī piedalījos dzemdībās. Jūrmalu izvēlējāmies, jo te ir klusāk, mazāk cilvēku. Tā mums ir ļoti tuva, un tur ļoti bieži dzīvojamies.»

    Vecāki meitai devuši skaistu vārdu – Odrija. Novērots, ka meitas ļoti bieži vizuāli līdzinās saviem tēviem.

    «Pagaidām grūti vēl pateikt, kam meita līdzīga. Šķiet, ka viņa ir paņēmusi to labāko no mums abiem. Un labi, ka tā. Būtu traki, ja meita būtu līdzīga tikai man, to gan es negribētu. Jo es varētu būt diezgan briesmīga izskata sieviete, ja es uzliktu tagad parūku,» joko aktieris. Rihards teic, ka jau kopš pirmās dienas cenšas Kristai palīdzēt it visā, kas saistās ar zīdaiņa kopšanu.

    «Visu darām kopā. Man nav problēmu piecelties naktīs, pārģērbt mazo vai pamperu nomainīt. Tas man sagādā prieku. Tāpēc varu ieteikt visiem jaunajiem tētiem būt klāt jau no paša pirmā brīža, jo tad viss kļūst daudz pašsaprotamāks un vienkāršāk izdarāms,» secina viņš.

    Riharda vecāki mazmeitiņu pagaidām klātienē vēl nav redzējuši.

    «Tikšanās bijušas vien attālināti – video. Taču jau pavisam drīz vecāki ieradīsies raudzībās.»

    Dažas dienas pēc ziņām, ka Rihards Lepers kļuvis par tēti, sekoja nākamais pārsteigums. Bērna gaidībās ir arī viņa vecākā brāļa Oskara Lepera sieva Elīna Pīka. Par to, publicējot punča bildi, pavēstīja pati Elīna. Šo faktu PDz apstiprina arī Oskars. «Jā, pavisam drīz Latvijā būs par vēl vienu iedzīvotāju vairāk. Un ar Elīnu Jāņos pār ugunskuru varēsim lēkt trijatā,» priecājas radio Star FM raidījumu vadītājs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē