• VIDEO: Žurnāla «Klubs» modelei pirmā dziesma latviešu valodā

    Kultūra
    Klubs
    Klubs
    24. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Zobārstei, dziedātājai, «X Faktora» dalībniecei Olgai Palušinai pēdējā laikā ir divi būtiski notikumi – fotosesija žurnālā «Klubs», kurā Olga atklāti stāsta par savu baiļu un kompleksu pārvarēšanu, kā arī pirmā latviešu valodā iedziedātā dziesma, kas tapusi sadarbībā ar «Prāta Vētras» basģitāristu Ingaru Viļumu.

    Maija «Kluba» vāka modele Olga intervijā saka: «Es jau ļoti sen esmu gribējusi dziedāt latviešu valodā. «X Faktors» deva impulsu. Nezināju, kā to izdarīt un kam prasīt palīdzību, jo pati rakstu krievu valodā. Vienā projektā iepazinos ar Ingaru. Prasīju viņam padomu – pārtulkot savas dziesmas vai uzrakstīt ko kopīgi, bet izrādījās, ka viņam padomā jau bija dziesma, kas man ļoti piestāvētu! Noklausījos «samplu» un bija šokā!

    Tā bija dziesma par mani, viņš to nosauca – «Par zvaigzni nepiedzimst». Kad Ingars to parādīja, teicu – kā tu varēji tik precīzi uzrakstīt? Tādus vārdus man pašai būtu grūti pateikt skaļi. Kad veicām ierakstu, mēģināju dziesmu nodziedāt maigāk, lai neskan ar tik lielu patosu.

    Starp citu, «Prāta vētra» ir mana mīļākā latviešu grupa. Man bija liels gods ierakstīt dziesmu turpat studijā pie Ingara, kur top arī grupas albumi. Esmu ļoti pateicīga Ingaram par idejām un atsaukšanos man, absolūti nepazīstamam vārdam latviešu mūzikā.»

    Tas brīdis ir pienācis – «X Faktorā» iepazītā dalībniece Olga Palušina, kura šovā pārstāvēja Marata Ogļezņeva komandu, atgriežas ar jaunu skatuves vārdu PALÚ un piedāvā savu pirmo dziesmu latviešu valodā!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē