• VIDEO: Autovadītāji ignorē sarkano luksoforu remontposmā starp Turaidu un Siguldu

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    17. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no Vidzeme TV video
    Kā redzams Vidzemes TV uzņemtajā video, vairākas automašīnas pabrauc garām pagaidu luksoforam, kurā deg aizliedzošais signāls.

    Uzņēmums Latvijas Valsts ceļi norāda, ka šāda patvaļa šeit notiekot regulāri. Tas padara satiksmi vēl lēnāku, rodas lieli sastrēgumi, avārijas situācijas reversās kustības posmos.

     

    No šodienas būvdarbu posmā uz autoceļa Inciems–Sigulda–Ķegums (P8) starp Turaidu un Siguldu sāk darboties vēl viens luksoforu posms Siguldas nogāzē (11,6.–12,5. km), kas pēc skaita ir trešais. Autovadītājiem ir jārēķinās ar vēl ilgāku laiku ceļā un pēc iespējas jāizmanto citi maršruti.

    LVC atklāj, ka luksoforu signālu ilgumi ir pārbaudīti un pielāgoti. Aicinām autovadītājus ievērot luksofora signālus un nešķērsot reversos posmus pie sarkanās gaismas, lai neradītu lielāku sastrēgumu un neapdraudētu savu un citu dzīvības. Jārēķinās, ka objektā strādā lielgabarīta tehnika, līdz ar to būvdarbu posmos nav iespējams veikt apgriešanas manevrus, un neievērojot luksofora signālus, autobraucēji var paralizēt satiksmi pavisam.

    Arī brīvdienās un pirmssvētku dienā ierobežojumu apjoms remonta posmā paliks nemainīgs. Tāpēc iespēju robežās, lai nokļūtu no Valmieras šosejas (A3) uz Vidzemes šoseju (A2) un otrādi, aicinām neizmantot ceļu caur Turaidu (P8), bet braukt caur Vidzemes šosejas (A2) Sēnītes mezglu. Ja nepieciešams nokļūt Turaidā, lai izvairītos no sastrēgumiem būvdarbu zonā, var izmantot autoceļu no Ragana–Turaidu (P7).

    Paredzamais remontdarbu šķērsošanas laiks ir aptuveni 45 min, sastrēgumu laikā līdz pat vienai stundai. Kravas transportam būvobjektu šķērsot ir aizliegts, pirms būvdarbu zonas ir uzstādītās attiecīgās ceļazīmes.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē