• TikTok zvaigzne dodas labdarības ekspedīcijā pa visu Latviju. Viņš palīdz dzīvniekiem atrast mājas

    Dzīvnieki
    20. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Pašmāju digitālā satura veidotājs Niklāvs Kravalis veicis patiesi nesavtīgu darbiņu. Jaunais puisis ar bariņu domubiedriem devās ekspedīcijā pa Latvijas dzīvnieku patversmēm.

    Vien 22 gadu vecais jūrmalnieks Niklāvs ir liels dzīvnieku aizstāvis. Viņš nolēma apciemot desmit Latvijas dzīvnieku patversmes, apskatīt, kādos apstākļos mitinās bez saimniekiem palikušie ķepaiņi un arī atvedot kādus praktiski noderīgus «ziedojumus». Pirms puisis devas ceļā, viņš savos sociālajos tīklos aicinājis sekotājus pievienoties braucieniem.

    Tieši «TikTok» vidē Niklāva aicinājums plaši rezonēja, tāpēc katru reizi uz patversmēm devās vairāki brīvprātīgie, kas palīdzēja sagādāt dzīvniekiem barību un citas tiem nepieciešamas lietas.

    @nkravaliz

    Visiem Jums Paldies!🙏🏼🫶🏼

    ♬ original sound – KRAVALIS

    Niklāvs kopā ar saviem sekotājiem viesojās Jūrmalas, Ķekavas, Madonas, Jelgavas, Talsu, Jēkabpils, Liepājas patversmēs un vēl arī trīs patversmēs Rīgā. Pēdējais galamērķis bija Liepāja, kur Niklāvu pārsteidza vēl nebijusi atsaucība. Viņam ceļā uz patversmi pievienojās aptuveni 100 sekotāju.

    «Mūsu satura galvenais mērķis bija, lai vismaz no vienas patversmes patvērumā tiktu paņemts kāds no dzīvniekiem. Beigu beigās mērķis papildījās un bija adoptēti 20 dzīvnieki. 13 suņi un 7 kaķi,» stāsta Kravalis.

    Niklāvs ar komandu.
    Niklāvs ar komandu.

    Kopumā jaunais puisis uz patversmēm aizgādāja aptuveni tonnu barības un izveidoja 26 videomateriālus, kuri sociālajos tīklos tika apskatīti vairāk nekā 2 miljonus reižu. Šobrīd Kravalis čakli strādā pie jauniem labdarības projektiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē