• Mazda CX-30 – Žurnāla IEVA autotests

    Auto
    6. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Jūlija nogalē IEVA kopā ar neatkarīgām ekspertēm – sievietēm no visas Latvijas – izmēģināja astoņas jaunas automašīnas. Ja meklē sev auto, tev noteikti noderēs gan informācija par piedāvātajām automašīnām, gan to vērtējums.

    Stils, ko tu vēlies izjust

    Cena – no 20 600 eiro

    Gan iekšēji, gan ārēji pilnībā jaunais krosovers ir vienkārši skaists – sākot ar plūstošajām virsbūves formas līnijām un beidzot ar meistarīgi izstrādātu un izsmalcinātu salonu un inovatīvām tehnoloģijām. Īsts dizaina meistardarbs – japāņu KODO dizaina rokraksts atpazīstams no pirmā acu skatiena. Ikviens brauciens sniegs patiesu baudījumu, jo visi dzinēji ir izstrādāti, balstoties uz jaunāko Skyactiv tehnoloģiju, un ir aprīkoti ar M-Hybrid elektriskās piedziņas tehnoloģiju – tā tiek uzlabota degvielas ekonomija un vienlaikus nodrošināts arī maksimāls braukšanas baudījums. Automašīna ir izcili droša – jaunākajos Euro NCAP testos ieguvusi maksimālo – piecu zvaigžņu – vērtējumu. Izmēģinot jauno krosoveru, baudīt braukšanas prieku gribas iespējami ilgāk.

    • Jauna līmeņa komforts un izklaides iespējas
    • benzīna dzinējs
    • Prognozējoša i-ACTIV AWD drošības sistēma

    Viedokļi:

    Signe Puriņa: Pārdomāts salona iekārtojums un ideāls komplekts: jauda + ekonomisks degvielas patēriņš. Automašīna sievietei, kurai svarīga drošība, komforts un jaunākās tehnoloģijas.

    Ilona Rozenberga: Viegla gaita, patīkams salona dizains, plašs papildu opciju piedāvājums. Patiks sportiskai sievietei.

    Ieva Bēma: Man liekas, šī automašīna patiks visām sievietēm – nemaz nevar nepatikt! Superīga audio sistēma, ērti sēdekļi, laba vadāmība, braukšana – viens vienīgs komforts!

    Benita Švāģere: Automašīna piemērota gariem pārbraucieniem, izbaudot ērtības un tehnoloģiskās inovācijas, bet vienlaikus saglabājot sajūtu, ka autovadītājs tomēr ir noteicējs pār mašīnu. Mašīna ir jutīga, viegli vadāma, ergonomiski un ērti gan priekšējie, gan aizmugurējie sēdekļi.

    Laura Ratniece: Salons ļoti skaists, braukšana lieliska. Man ļoti patīk šis auto – iesaku to gan sev, gan citām foršām sievietēm.

    Ieva Nagliņa: Mans favorītauto – es sev iesaku un novēlu šo mašīnu, jo viss, manuprāt, tajā ir labi: gan displeja, gan salona dizains, gan vadība, gan skaņas sistēma.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē