• Latvijas slavenības basketbola laukumā sarīko cirku

    Sabiedrība
    Gita Vīksne
    4. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: ROMĀNS KOKŠAROVS (F64)
    Augustā mūziķi un aktieri mērojās spēkiem Krastu mačos, kur šoreiz uzvarēja draudzība un jautrība. Spēle noslēdzās ar rezultātu 37:37.

    Breiko un šauj konfeti

    «Šo kostīmu pirms 16 gadiem speciāli man uzšuva Dailes teātra izrādes Netīrā veļa vajadzībām, un dredi ir no šobrīd repertuārā neesošas lugas,» PDz atklāj aktieris GINTS GRĀVELIS. Viņš ar basketbolu ikdienā esot uz jūs, tādēļ rūpējās par jautrību laukumā – breikoja un šāva konfeti lietu.

    Vienīgā sieviete laukumā

    «Puiši mani pierunāja, sakot: tas jau būs tikai tāds joks. Taču tagad saprotu, ka tas nav joks – puiši cīnās ļoti nopietni. Viņi gan ir parūpējušies par manu drošību,» PDz atzīst aktrise ANTA AIZUPE – vienīgā sieviete spēlētāju pulkā. «Ikdienā basketbolu nespēlēju un noteikumus arī nepārzinu,» saka Anta.

    Satiekas seni cīņubiedri

    «Man patika, ka te bija arī Andris Sējāns un Juris Lisenko. Mēs agrāk Dārziņa skolā spēlējām kopā basketbolu – dažas foršas kombinācijas sanāca arī šoreiz,» gandarīts ir diriģents INTS TETEROVSKIS.

    Iemidzina pretiniekus

    «No mūsu komandas trenera režisora Dzintara Dreiberga bija uzstādījums – pirmais puslaiks ir izrāde skatītājiem, kuras laikā iemidzinām pretiniekus. Pie mīnus deviņi sākām spēlēt nopietni,» atklāj aktieris ANDRIS BULIS. Viņš laukumā devās ar blondu parūku galvā un finālā guva izšķirošos punktus.

    Dīdžejs iet NBA spēlētāja pēdās

    «Esmu pārāk īss, tādēļ man nav viegli atņemt bumbu – es, piemēram, varu izskriet starp kājām,» palepojas 1,59 metrus garais dīdžejs ARTIS DVARIONAS. Viņam gan neizdevās aizmukt no Ginta Grāveļa satvēriena. «Mani spēlēt basketbolu iedvesmo NBA vēsturē īsākais spēlētājs Magsi Bougsu, kas bija tikai 1,60 metru garš,» atklāj Dvarionas.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē