• FOTO: Apmeklētājiem atkal atvērta rekonstruētā Origo ēka

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    5. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Tuvojoties noslēgumam vienam no vērtienīgākajiem investīciju projektiem, apmeklētājiem durvis vērusi rekonstruētā t/c Origo ēka ar jaunu ieeju no Stacijas laukuma.

    Līdz ar t/c Origo rekonstruētās ēkas jaunās  ieejas no Stacijas laukuma Satekles ielas pusē atvēršanu, tiks nodrošināta pilnvērtīga plūsma starp jaunās ēkas un rekonstruētās ēkas pirmo un otro stāvu. Vizuāli t/c Origo jaunais interjera koncepts aicina baudīt iepirkšanos mierīgā, nesteidzīgā  un mājīgā gaisotnē.

    Projekta realizācijas ietvaros apmeklētāju ērtībām paplašināta pazemes autostāvvieta, nodrošinot vietu līdz 130 automašīnām, tostarp elektromobiļiem, kā arī izvietota ietilpīga, droša un viegli sasniedzama velonovietne 72 velosipēdiem (papildus pieejami velostatīvi 50 divriteņiem publiskajā ārtelpā), kā arī bezmaksas pašapkalpošanās velosipēdu remonta stacijas.

    Projekta kopējās investīcijas sasniedz aptuveni 75 miljonus eiro. T/c Origo rekonstrukcijas darbus plānots pabeigt 2020. gada beigās.

    Rekonstruētās ēkas pirmajā stāvā, savā pastāvīgajā atrašanās vietā, darbu uzsācis Info centrs. Tirdzniecības vietas un ēdināšanas uzņēmumi savu darbību uzsāks pakāpeniski. Rekonstruētajā ēkā atradīsies dažādi veikali un pakalpojumu sniedzēji. 

     “Tā kā t/c Origo paplašināšanās notiek izaicinošā laikā, par prioritāti esam izvirzījuši apmeklētāju un darbinieku drošību. Tirdzniecības centrā radīti apstākļi, kas ikvienam ļauj ievērot valstī noteiktās prasības veselības aizsardzībai, un mēs aicinām sabiedrību tos ievērot – sargāt ne tikai sevi, bet arī citus, tostarp pārdevējus un garāmgājējus. Līdz ar rekonstruētās ēkas atvēršanu vērienīgais investīciju projekts tuvojas noslēgumam, un pavisam drīz tirdzniecības centrs apmeklētāju acīm pavērsies jaunā veidolā, sniedzot vēl kvalitatīvāku iepirkšanās pieredzi,” stāsta Linstow Center Management tirdzniecības centru komercdirektore Evija Majevska.

    Neraugoties uz tirdzniecības vietu skaita pieaugumu, Covid-19 izplatības ierobežošanai t/c Origo turpina stingri ievērot visus epidomoloģiskās drošības pasākumus, lai veicinātu cilvēku fizisko distancēšanos. Pastiprināta uzmanība tiek veltīta sanitāro un higiēnas prasību ievērošanai, dažādos veidos aicinot ikvienu būt atbildīgiem, sargāt sevi un citus, kā arī neaizmirst par sejas masku lietošanu visu tirdzniecības centra apmeklējuma laiku.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē