• Atklājas jaunas detaļas Judža šķiršanās skandālā. «Dzelzs vilka» mūziķis beidzot runā

    Sabiedrība
    Marta Kalniņa
    12. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mārcis un Rūta Judži.
    Foto: No privātā arhīva
    Mārcis un Rūta Judži.
    Mūziķa sievas atklāsmes satricinājušas sabiedrību, bet Judzim par notikušo ir cits viedoklis… Tikmēr sociālajos tīklos parādījies mulsinošs video.

     Pēc tam, kad atklātībā nonācis mūziķa sievas Rūtas Judzes stāsts par viņas un Mārča Judža laulības šķiršanas šausminošajām aizkulisēm, daudzi jau pasteigušies nosodīt mūziķi. Emocionālā vardarbība, tiesāšanās, mātes ierobežotas iespējas satikt bērnus, necienīga izturēšanās – viss, par ko runā Rūta Judze – satricinājis sabiedrības prātus.

    Beidzot vietnē «Instagram» izteicies arī pats Judzis: «Visa Rūtas Judzes paustā informācija ir nepatiesa un apmelojoša man. Es šajā farsā iesaistīties nevēlos. Ļoti skumji, ja bērnu māte nespēj ņemt vērā bērnu intereses. Ir slēgtas tiesvedības, tāpēc nedrīkstu izpaust detalizētu informāciju. Visas Rūtas Judzes manipulatīvās darbības ir atspēkotas tiesā! (..) Nekad neesmu bijis vardarbīgs pret Rūtu un saviem bērniņiem (..).

    Trīs reizes lūdzu pie notāra izšķirties, bet nekā… Es patiesi nesaprotu ko Rūta dara, bet zinu, ka tam ir savs iemesls.»

    Neilgi pirms tam ar paziņojumu klajā nāca grupa «Dzelzs vilks»: Godājamie Dzelzs vilka draugi un Latvijas sabiedrība! Ņemot vērā publiski izskanējušās apsūdzības pret mūsu bundzinieku Mārci Judzi, darām zināmu savu nostāju, ko daudzi ir lūguši. Saskaņā ar grupai pieejamo informāciju, pret Mārci līdz šim vērstās apsūdzības viņa un sievas tiesvedībā tiesas ceļā ir atspēkotas, un mēs uzticamies Latvijas tiesībsargājošu iestāžu lēmumiem, turpināsim to darīt vienmēr.

    Mūsu rīcībā arī nav informācijas, kas liecinātu, ka pret Mārci vērstajām apsūdzībām ir patiess pamats.

    Tomēr, ņemot vērā, ka tiesas process turpinās, esam pieņēmuši lēmumu pārtraukt sadarbību ar Mārci līdz apsūdzības pret viņu pilnībā atspēkojošam un nepārsūdzamam spriedumam vai kamēr tiks noskaidroti neapgāžami fakti, kas apliecina viņa nevainīgumu. Grupa kategoriski nosoda jebkādu vardarbību pret sievietēm un bērniem.»

    Daudzas sabiedrībā zināmas personas jau pasteigušās nostāties Judža sievas pusē un sociālajos tīklos nonācis arī kāds video, kurā redzams – populārajam mūziķim līdzīgs vīrietis cenšas aizvērt durvis filmētāja priekšā un atkārto vārdus: «Tev viss tiks atņemts, viss!»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē