• Judžu ģimenes kaimiņš: Tur pilnīgi viss ir meli. Milzīga krāpniecības afēra!

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    Ziņu aģentūra LETA
    14. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pirmais Sniegs (Facebook) / Evija Trifanova (LETA)
    Judžu ģimenes skandāls nav atstājis vienaldzīgos, jo par šo situāciju viedokļus izsaka ne tikai soctīklu lietotāji vai slavenības, bet arī tie, kuri dzīvo ģimenes kaimiņos. Portālam la.lv kaimiņš Dairis Kārkliņš atklājis, ka uzskata sevi par šīs ģimenes draugu, tāpēc nespēj būt vienaldzīgs.

    Valsts policijā reģistrēti vairāki iesniegumi no mūziķa Mārča Judža un viņa sievas, kā arī vairāki izsaukumi uz personu dzīvesvietu.

    Kamēr izmeklēšana turpinās, savu viedokli par šo situāciju paudis arī Judžu ģimenes kaimiņš.

    «Šis ir apzināts cilvēka iznīcināšanas pasākums, kad viens dusmās, ka zaudē, jo ir savārījis nepatikšanas, izlemj iziet publiskajā telpā un melot. Tur pilnīgi viss ir meli. Kāpēc es to zinu? Tiesvedības iet jau sešus līdz septiņus mēnešus, esmu bijis policijā, liecinājis, runājis ar viņiem, viņu bērniem, kuri regulāri nāk ciemos, jo draudzējas ar maniem bērniem. Es zinu patiesību!» portālam la.lv stāsta Dairis.

    «Rūta bija nolēmusi māju pārrakstīt trešajai personai. Bija gatavi arī man par to samaksāt. Tā bija un ir milzīga krāpniecības afēra, kuras mērķis ir tikai finansiāli iedzīvoties,» atklāj viņš.

    Dairis uzskata, ka Rūta Judze ir primitīva krāpniece, kura nolēmusi Mārcim atņemt visu, ieskaitot bērnus.

    Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija (VBTAI), reaģējot uz mediju vidē izskanējušo informāciju par situāciju Rūtas Judzes ģimenē, ir lūgusi sniegt informāciju ģimenes situācijā iesaistītajām bāriņtiesām par bāriņtiesu rīcībā esošo informāciju un veikto darbu bērnu tiesību un interešu nodrošināšanā, aģentūru LETA informēja VBTAI vadošā eksperte Simona Saule.

    VBTAI aicina ņemt vērā apstākli, ka jautājumu par Bērnu saskarsmes tiesību izmantošanas kārtības noteikšanu likumdevējs ir nodevis tiesas izlemšanai – tieši tiesas uzdevums izšķirt vecāku strīdu, ņemot vērā bērna labākās intereses.

    VBTAI vēlas sniegt skaidrojumu, ka bāriņtiesa vecāku strīdā par bērnu saskarsmes un dzīvesvietas noteikšanas jautājumiem, pēc tiesas pieprasījuma sniedz informāciju vai atzinumu par to, kā būtu izšķirams jautājums no bērna labāko interešu skatupunkta. Tiesai bāriņtiesas atzinums ir vērtējams tikai kā viens no pierādījumiem attiecībā uz to, kā, īpaši bērna interesēs, būtu izlemjams strīdīgais jautājums. Šāds bāriņtiesas lēmums pats par sevi neko nemaina bērna un viņu vecāku dzīvē, nav saistošs bērnu vecākiem un nav arī pārsūdzams.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē