Žurnāla KLUBS seksa apskatniece Zelda: Vai mazpieredzējis ir arī mazprasmīgs?

Negribu rosināt visus tagad mesties īslaicīgos kniebiensakaros, lai tikai būtu lielāks sieviešu skaits. Tomēr ir vērts apdomāties, vai tas, ko darāt guļamistabā, ir interesanti sievietei?
Zelda
Foto: Shutterstock

Kad tuvojamies vecumam, kuru vakcinēšanas birojs jau dēvē par senioriem, satikt viena vai otra dzimuma nemākuli ir ne tikai mulsinoši, bet arī ­nepatīkami.

Neatceros, cik svarīga man šķita vīrieša seksuālā pieredze jaunībā, – tad gan bija tā, ka tie nepieredzējušie (vai kautrīgie) vispār netika pie lietas, varbūt tālab neatminos? Tomēr tad, kad tuvojamies vecumam, kuru vakcinēšanas birojs jau dēvē par senioriem, satikt viena vai otra dzimuma nemākuli ir ne tikai mulsinoši, bet arī ­nepatīkami.

Vīriešiem, iespējams, tā ir sveša pasaule, bet sievietes, kuras gadu gadiem iet pie savas frizieres, manikīres, pedikīres, kosmētiķes un tur pavada stundu vai divas, neizbēgami pārrunā visu ko un neko, tā vairāk vai mazāk orientējoties viena otras privātajā dzīvē (vai vismaz dažos tās aspektos). Un tas, ko tā var uzzināt par citu sieviešu dzīvi, pietiktu ne tikai dažiem rakstiem, bet pat veselam romānam. Visas savas meistarītes es cienu par to, ka nekad stāstos netiek minēti konkrētu personu vārdi. Ir tikai notikumi, cits par citu krāšņāks… Un ticiet man – realitāte pārspēj seriālus!

Divās vietās nupat dzirdēju līdzīgu problēmu atstāstus un aizdomājos – varbūt tas ir ne tikai apdomas, bet arī apraksta vērts? Jo, ja tādi piedzīvojumi ir vairākām, tas tikai nozīmē, ka problēma ir. Viens no ­stāstiem te…

* * *
Tātad – sieviete. Mazliet virs 40, šķīrusies pēc 20 gadu kopdzīves, dzīvo atsevišķi no vīra un pieaugušajiem bērniem. Analizējusi savas kļūdas, strādājusi ar sevi, lai kļūtu veiksmīgāka un laimīgāka. Atjēgusies un nolēmusi iepazīties. Protams, piereģistrējusies Tinder. Kā jau simpātiskai un koptai sievietei, pielūdzēju netrūkst, un sākās ziedu-konfekšu-randiņu periods. Ar diviem randiņi sliecās turpināties tuvākā gaisotnē, un sieviete, veltījusi laiku un naudu sevis uzskaistināšanai, metās jaunu attiecību skavās.

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties abonementu
Esmu abonents
Par 4 nedēļām
1 €
pirmie trīs maksājumi, pēc tam 3.99 €
Akcija spēkā, piesakoties līdz 30. aprīlim!
Izmēģini
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā
Populārākā izvēle
Par pirmo gadu
24.49 €
pēc tam 34.99 €
Abonē
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Raksta abonements
5 €
Derīgs 28 dienas
Abonē
plus
Pieeja vienam rakstam
plus
Santa+ vide bez reklāmām
plus
Pieeja rakstam jebkurā ierīcē
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē