Vīrietis, kura dēļ Baiba Sipeniece-Gavare ielēca Daugavā

Māris parūpēsies par labu garastāvokli – tā tiek pieteikts radio Star FM raidījuma Otrais cēliens vadītājs MĀRIS GRIGALIS. To pašu var teikt arī par Māra darbu televīzijā. Viņā kūsā enerģija, dzīvesprieks un – varbūt kādam tas būs pārsteigums – sirsnīgas rūpes par savu ģimeni.
Sandra Eglīte
Sandra Eglīte
Foto: Ieva Andersone

Kad atskatos uz saviem straujajiem soļiem jaunībā, nezinu, kāds būtu iznākums tām attiecībām…

1. septembris: pirmais no daudziem 

Šis rudens Mārim ir īpašs: «Mūsu vecākais dēls sāka iet skolā, un tas nozīmē, ka mēs ar sievu arī sākām iet 1. klasē un turpmākos vairāk nekā divdesmit gadus turpināsim iet skolā, jo mazākajam puikam ir tikai gadiņš. Bet tas ir forši, man patīk! Tāpat kā tas, ka vakaros mums mājās iet ņigu ņegu, tādā enerģiskā mutulī. Es priecājos, ka dēli ir kustīgi, priecīgi, nevis ierāvušies sevī. Bērni man ir iemācījuši novērtēt it kā pašsaprotamas lietas un mazas nianses. Dēls atnes un rāda zīmējumu, kurā esam visa ģimene un saulīte spīd, un viņš ir zīmējis, lai mani iepriecinātu! Nedēļas nogalē nopirku atslēgas un teicu Kristeram, lai uz piekariņiem uzraksta lielie vārti un mazie vārti. Pēc tam skatos – kā nu cilvēks pratis, tā uzrakstījis, bet tie nevienādie burti ir tik mīļi, ka es sapratu – man nav svarīga vārtu atslēga, kura var pazust un kuras vietā iespējams nopirkt citu, taču man ir svarīgs atslēgu piekariņš ar mana dēla rakstīto, un tas gan nedrīkst pazust. 

Vēl bērni man ir iemācījuši neuztraukties par materiālām lietām un netaisīt problēmas tur, kur patiesībā problēmu nav. Jā, ir nopirktas jaunas bikses, kurās jau pēc stundas ir caurums! Tu jau vari dusmoties uz bērnu, un viņš mēnesi turēs sevī kamoliņu, jo tētis bija dusmīgs par saplēstām biksēm, bet kas tā par problēmu?! Bikses var izmest, var uzlikt ielāpu. Nu, nometa krūzi, nu saplīsa… Var jau nodot uguņus, bet kāda tam jēga? Krūzi jau atpakaļ nedabūsi, tā ir saplēsta, saslaucīsim, un viss kārtībā. Šonedēļ vienu vakaru notika tā: atvedu mājās Mārci, vidējo dēlu, no treniņa, ieejam iekšā, kaut ko tur nolieku, grozos un dzirdu sieva – khm, khm… Paskatos – galds jau saklāts vakariņām un lielais puika, kas to izdarījis, stāv un gaida manu reakciju. Izrādās, pats izdomājis un izdarījis, un viņam ir tik svarīga mana uzslava.» 

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties abonementu
Esmu abonents
Par 4 nedēļām
1 €
pirmie trīs maksājumi, pēc tam 3.99 €
Akcija spēkā, piesakoties līdz 30. aprīlim!
Izmēģini
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā
Populārākā izvēle
Par pirmo gadu
24.49 €
pēc tam 34.99 €
Abonē
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Raksta abonements
5 €
Derīgs 28 dienas
Abonē
plus
Pieeja vienam rakstam
plus
Santa+ vide bez reklāmām
plus
Pieeja rakstam jebkurā ierīcē
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē