• Tā tik ir draudzība! Rajecka un Andrejeva mainās ar kurpēm un kleitām

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    3. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Olga Rajecka un Aija Andrejeva.
    Foto: F64
    Olga Rajecka un Aija Andrejeva.
    Mūs vieno enerģija, skatuve un mīlestība pret dzīvi – atzīst slavenās dziedātājas Olga Rajecka un Aija Andrejeva, kuras klajā laidušas sieviešu draudzības himnu.

    Aiju Andrejevu un Olgu Rajecku kopā savedis nu jau aizsaulē aizgājušais grupas «Opus Pro» līderis Oļegs Andrejevs, kurš mazo meitiņu Aiju ņēma līdzi uz koncertiem un festivāliem.

    «Es tiešām vēl biju pavisam mazs bērns. Tik mazs, ka pašu pirmo tikšanos ar Olgu pat neatceros,» nosmej Aija. Jau pēcāk abu estrādes dziedātāju ceļi krustojās, pateicoties mūziķim Mārtiņam Freimanim. «Viņš rūpējās par to, lai ir ballītes, un šajās ballītēs arī Olga vienmēr ir svinējusi dzīvi,» atceras Aija un piebilst: «Jau ilgus gadus mums ir izveidojusies draudzība ne tikai mūzikā.

    Arī dzīvē viena otrai esam atbalsts gan priekos, gan bēdās un mīlas kreņķu risināšanā.»

    Olga atzīst: «Dažkārt mammai un meitai es kaut ko nepasaku, lai viņas nesāpinātu. Bet zinu, ka Aijai varu teikt visu, kas man sāp. Un viņa uzticēsies man. Aija man ir kā māsa.»

    Draudzenes mēdz kopā doties arī ceļojumos. Bijušas Tanzānijā, Kambodžā, Honkongā. Aijas un Olgas nule izdotajā dziesmā «Viņa ir mana terapija» izskan vārdi: «Man mugurā ir tava kleita (..) Mēs lasām vienas grāmatas (..) Stundām gari mūsu zvani.» Aija smaidot teic: «Dziesmas vārdi ne vienmēr jāuztver personiski, bet, jā, man ir mugurā bijusi draudzenes kleita, un Olga ir vilkusi manas kurpes. Es domāju, katrai sieviete tas nav svešs.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē