• Donam ir dots vairāk nekā citiem – numeroloģe par veiksmes skaitļa ietekmi Eirovīzijā

    Dons
    Kaija Zemberga
    11. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ko saka bukmeikeri?
    Foto: Publicitātes foto
    Ko saka bukmeikeri?
    Dziedātājs Dons ar lirisko balādi Hollow pēc Latvijas mākslinieku neveiksmes vairāku gadu garumā ielauzies Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā. Sekmīgo uzstāšanos uz Zviedrijas skatuves Malmē var izskaidrot ar skaitļu palīdzību.

    Dziesma Hollow ilga vien trīs minūtes un kas lika šajā niecīgajā laika sprīdī skeptiķiem mainīt domas un balsot par Donu?

    Katram skaitlim atbilst noteikta vibrācija un visu pasaulē var iztulkot ar skaitļu palīdzību. Donam Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālā trāpījās labākā ciparu kombinācija. Otrajā pusfinālā, kas notika 9. maijā, Dons startēja ar 9. kārtas numuru.

    Uzstāšanās laikā viņu pavadīja šā skaitļa vibrācijas un ne tikai visi Latvijas iedzīvotāji domās sadevās rokās, turot īkšķus par savas valsts pārstāvi, arī augstākie spēki bija kopā ar mākslinieku. 9 ir Dieva skaitlis, tas apzīmē dvēseles spēku, un, nenoliedzami, dziedātājs atvēra sirdi klausītājiem, īpaši priekšnesuma izskaņā, kad viņa acīs iezagās asaru spīdums.

    9 vistiešākajā veidā palīdz mūziķiem, gleznotājiem, aktieriem. Tas ir brīvības, humānisma, labestības skaitlis, un pasaules politiskās situācijas kontekstā šā cipara enerģija cilvēkos īpaši rezonē. 9 simbolizē arī harismu, ģenialitāti, misijas apziņu. To visu klausītāji Malmo Arena un pie televīzijas ekrāniem intuitīvi nolasīja un balsoja par Donu.

    Un vēl – Dona uzstāšanās kārtas numurs kombinācijā ar datumu norāda, ka dziedātājs ir situācijas jeb mirkļa līderis, viņš ir noķēris laimes putnu aiz astes, saņēmis likteņa dāvanu.

    Veroties caur skaitļu prizmu – mūsu mūziķim bija iedalītas labākās kārtis.

    Finālā, kas notiks šovakar, 11. maijā, Dons uzstāsies ar 11. kārtas numuru. Atkal interesanta sakritība – divi vienpadsmitnieki, taču finālā likme būs augstāka. Arī skaitļa 11 enerģētika ir spēcīgāka, jo 11 ir tā sauktais meistara skaitlis. No vienas puses – Donam nebūs jāpieliek īpašas pūles, lai atstātu iespaidu uz cilvēkiem, lai viņu pamanītu, taču var rasties mānīga pārliecība – neviens nevar ar mani spēkoties.

    Meistara skaitļa enerģija ļauj vest aiz sevis cilvēkus, Eirovīzijas daudzmiljonu auditorija intuitīvi jutīs, ka māksliniekam, kas startē ar 11. kārtas numuru, dots vairāk nekā citiem. Fani dziesmas laikā vēlēsies no mākslinieka sagaidīt augstāku garīgu vēstījumu, mierinājumu, atbildi uz kādu svarīgu jautājumu.  

    Šā skaitļa vibrācijas spēj transformēt realitāti.

    Tas nozīmē – pēc uzstāšanās skatītāji var mainīt domas par Dona priekšnesumu – atdot balsis par Hollow, lai gan iepriekš viņu favorītdziesma bijusi cita. Var būt arī otrādi.  

    Skaitlim 11 piemīt divējāda daba – ar tā palīdzību Dons var finālā pakāpties līdz virsotnei, taču šā skaitļa spēks var arī nogremdēt dzelmē.

    Lai vai kā – Donam Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā klāsies labi, ja viņš neaizmirsīs savu misiju pārstāvēt valsti.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē