• Latviešu burvis prognozē, kuru vietu Eirovīzijā izcīnīs Dons

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    10. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Dons "Facebook"
    Eirovīzijas fani ir pamanījuši interesantu sakritību. 9. maijā Dons uzstājās ar 9. kārtas numuru. Fināls notiks 11. maijā un Dons uz skatuves kāps ar 11. kārtas numuru. Ko par to saka gaišreģis, numerologs un Taro kāršu licējs Ilmārs Briedis?

    «Taro kārtīs redzu, ka Donam varētu būt septītā vieta. Skaitļi 9 un 11 ir ļoti interesanti, te varētu būt dažādas sakritības. Par trešo vietu notiks sīva cīņa starp diviem izpildītājiem, bet mūsu izpildītājs nebūs starp trim labākajiem,» norāda gaišreģis.

    Numerologs uzmanību vērš ceļojumam uz Indiju, kur Dons devās pirms 10 gadiem. Šī pieredze esot mūsu mūziķi mainījusi.

    «Es domāju, ka viņš pēc Indijas brauciena ir izmainījies. Palicis patiesāks, vīrišķīgāks un nosvērtāks. No Latvijas jaunajiem dziedātājiem viņš man ļoti simpatizē. Daudzus gadus mēs neesam tikuši Eirovīzijas finālā, tāpēc šis būtu labs rezultāts. Šogad mūsu priekšnesums būtiski atšķiras no pārējiem. Ja Donam izdosies tikt septītajā vietā, tad viņš to būs patiesi pelnījis. Es turu par to īkšķus! Vislabākie novēlējumi Donam!» pirms lielā fināla saka Ilmārs.

    Jau ziņots, ka Eirovīzijas finālu atklās pērnā gada uzvarētājvalsts Zviedrija, Latvijas pārstāvis Dons ar 11. kārtas numuru.

    Lai galvaspilsētas iedzīvotāji un pilsētas viesi varētu kopīgi sekot līdzi Eirovīzijas fināla norisei un Latvijas pārstāvja Dona dalībai konkursā, Rīgas pašvaldība Doma laukumā sestdien plkst.22 nodrošinās fināla tiešraides skatīšanos, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē