• Pašmāju zvaigzni traucē parādu piedzinēji: Viņi grib visu summu uzreiz!

    Kerkira
    Santa.lv
    Santa.lv
    22. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Raidījumā Ģimene burkā Graudiņu mājās ar dažādiem pārsteigumiem turpinās Kerkiras dzimšanas dienas svinības. Svinīgo atmosfēru jubilārei gan esot pabojājis kāds zvans no parādu piedzinējiem, kurš, pēc Kerkiras izteikumiem, vēlas savu naudu atgūt ātrāk nekā plānots.

    Dziedot Daudz baltu dieniņu un nopūšot tortes svecītes, gaviļniece Kerkira neslēpj savu vēlēšanos – viņa ir pārliecināta, ka laimēs miljonu.

    Neviļus gan sieviete aizrunājas par to, ka brīdī, kad paprāvā naudas summa tiks laimēta, tad tas tiks paziņots pilnīgi visiem, bet tikmēr, lai liekās mierā.

    «Lai tiesu izpildītāji un visi šie, kas nāk virsū, liekās mierā beidzot! Jā, es saprotu, ka tā ir bijusi mana kļūda, ka man ir bijuši parādi. Es maksāju tiesu izpildītājam konkrētu summu mēnesī. Un tagad, kad es pateicu, ka gribētu sev Porsche, viņi man uzrakstīja, ka «ņemot vērā jūsu publiskos izteikumus, mēs gribētu visu summu uzreiz». Na**jam? Kas es tāda esmu vispār? Es tak varu teikt jebko, ka es kaut zelta podā d**šu!» sirdssāpēs dalās Kerkira.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē