• Lindai Leen pārsteigumu sagādājis miljardieris Bils Geitss. Viņa ir pamanīta!

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    11. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Linda Leen
    Foto: F64
    Linda Leen
    Latviešu dziedātāju Lindu Leen pirms Ziemassvētkiem pamanījis viens no pasaulē bagātākajiem cilvēkiem.

    Svētdienas vakarā priekā dalījās dziedātāja Linda Leen. Viņas mūziku ir pamanījis viens no pasaulē bagātākajiem un ietekmīgākajiem vīriešiem.

    «Bils Geitss savā 54 Ziemassvētku dziesmu pleilistē pievienojis arī manis un Liepājas Simfoniskā orķestra ieskaņoto «Circenīša Ziemassvētki» no albuma «Ziemasskaņas»!

    Pārsteigums un prieks, ka mūzika dzīvo!» līksmo Linda Leen. Šī latviešiem tik mīļā un aizkustinošā dziesma, kas nonākusi Bila Geitsa klausāmo sarakstā platformā «Spotify», šajā izpildījumā ierakstīta jau tālajā 2009. gadā.  «Paldies Liepājas Simfoniskajam orķestrim un Lolitai Ritmanis par auglīgo sadarbību. Mans sapnis par pāri laikam dzīvojošu Ziemassvētku albumu ik gadu piepildījās. Šoreiz arī plašākos ceļos,» sajūsmā ir dziedātāja.

    Bils Geitss ir amerikāņu miljardieris, viens no kompānijas «Microsoft» dibinātājiem, un šobrīd ar 117,6 miljardiem dolāru ir sestais bagātākais cilvēks uz šīs planētas. 68 gadus vecais uzņēmējs pirms diviem gadiem šķīra savu 27 gadus ilgušo laulību un tagad ir romantiskās attiecības ar 60 gadus veco Polu Hērdu, datortehnoloģiju korporācijas «Oracle» ģenerāldirektora Marka Hērda atraitni. Nāves brīdī Hērda kapitāls tika novērtēts 500 miljonu dolāru apmērā, un viņa atraitne tagad ir filantrope, kas nodarbojas ar pasākumu organizēšanu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē