• Kailija Minoga sveic aktrises Rebelas Vilsones sievu – latvieti

    Slavenības
    Estere Jansone
    29. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/Ramonaagruma
    Austrālijas aktrise Rebela Vilsone savai latviešu izcelsmes sievai Ramonai Agrumai veltījusi īpašu pārsteigumu.

    Latviešu dizainere Ramona Agruma 40 gadu jubilejā saņēmusi kādu neparastu pārsteigumu no savas sievas Rebelas Vilsones. Viņa veltījusi dziesmu «Happy Birthday to You», kuru izpildījusi kopā ar Kailiju Minogu.

    Vēlāk Ramona «Instagram» īsajos stāstiņos publicējusi vairākus video no dzimšanas dienas svinībām, kuru atzīmējusi Lasvegasā kopā ar sievu un draugiem. Jubilāre apmeklējusi baudījusi smalkas vakariņas restorānā, vērojusi Kailijas Minogas koncertu, kura kulminācijā abas precētās dāmas tika aicinātas dejot uz skatuves. Tāpat sveiciens Ramonai dzimšanas dienā rotājis arī viesnīcas «Hilton» fasādes ekrānu.

    Ramona Agruma ir latviešu dizainere, kas savu karjeru ir kaldinājusi Losandželosā, ASV. Te viņa radījusi savu apģērbu un aksesuāru zīmolu «Lemon Ve Limon». Iepriekš Agruma ir dzīvojusi Latvijā, beigusi tiesību zinātņu studijas Latvijas Universitātē.

    Aktrises Vilsones sieva Ramona Agruma «treknajos gados» nereti manīta smalko aprindu pasākumos Rīgā. Agrumai Vecrīgā ir bijis savs restorāns, kurā bieži apgrozījušies sabiedrībā zināmi ļaudis. Sievietes tēvs ir uzņēmējs un politiķis Armands Agrums, kas iepriekš ir bijis kādreizējā Ministru Prezidenta Einara Repšes ārštata padomnieks. Savulaik Agrums darbojās arī kā fonda «Prioritāte» vadītājs, kas asi kritizējis homoseksualitāti un tās afišēšanu.  

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē