• Jarāns ar sievu kopā jau 50 gadu. Uzvedas kā tikko iemīlējušies

    Slavenības
    Gita Vīksne
    18. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Jānis Jarāns ar sievu Dagniju ir kopā jau gandrīz 50 gadus.
    Foto: Picture Agency
    Jānis Jarāns ar sievu Dagniju ir kopā jau gandrīz 50 gadus.
    Tautā iemīļotais aktieris Jānis Jarāns šobrīd piedzīvo karjeras uzplaukumu. Viņš redzams trīs nozīmīgākajās jaunajās latviešu filmās un izpelnījies jūsmīgas atsauksmes.

    «Man jaunais gads ir iesācies coini! Mēneša laikā man ir trīs lielu filmu pirmizrādes – «Pastkarte no Romas», «Padomju džinsi» un «Pansija pilī»,» priecājas aktieris Jānis Jarāns. Skatītāji raduši aktieri redzēt lielākoties komiskās lomās, taču filmā «Pastkarte no Romas», kas jau apbalvota ar Lielo Kristapu, Jarāns redzams pavisam citā ampluā. «Tā nav filma, kur būs jāsmejas. Beigās būs pat jāraud,» skatītājus brīdina aktieris. Uz pirmizrādi viņš bija atnācis kopā ar savu sievu Dagniju. Abi ir kopā gandrīz 50 gadus, izaudzinājuši trīs lieliskas meitas un vēl aizvien šķiet kā tikko iemīlējušies. Jarāns atzīst, ka būt par aktiera sievu ir grūti, tāpēc dāsni atmaksā sievai par visiem smagajiem brīžiem – ved savu Dagniju katru gadu atpūsties uz Spāniju, iepriecina ar dāvaniņām. Savukārt sieva neslēpj, ka pēc filmēšanās šajā emocionāli smagajā kinolentē Jānis kļuvis vēl mīļāks un iejūtīgāks.

    Jarāns ne tikai filmējas, bet arī aktīvi spēlē uz skatuves. «Decembrī norāvu divdesmit četras izrādes «Viens pats mājās Ziemassvētkos». Apbraukāju ar to visu Latviju un uzstājos pilnās zālēs. Izrādē tēloju vienu no laupītājiem, un tur man ir liela fiziskā slodze. Jaunie pat līdzi netur! Tērps pēc izrādes ir tik slapjš, ka var izgriezt,» smej Jarāns.

    «Kad cilvēki uzzina, cik man gadu, visi brīnās,» piebilst aktieris,

    kurš šovasar atzīmēs 69. dzimšanas dienu. Pirms diviem gadiem Jarāns pārcieta divas smagas sirds operācijas. Vaicāts, kā jūtas pašlaik, viņš stāsta: «Vingroju un daudz kustos. Rudenī agri cēlos un daudz kilometru nogāju sēņojot. Auto Rīgas centrā neizmantoju, visur eju kājām. Tas palīdz!»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē