• Aktieris Gatis Maliks vienā halātā vētru pārlaiž mežā

    Slavenības
    Gita Vīksne
    18. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Gatis Maliks.
    Foto: Instagram
    Gatis Maliks.
    Alises Zariņas jaunākās spēlfilmas «Nospiedumi» aktieris Gatis Maliks dienā, kad Latvijā plosījās vētra, filmējās mežā. Turklāt viņš bija ģērbies tikai halātā.
    Gatis Maliks mežā.
    Gatis Maliks mežā.

    «Pēc pāris stundām mums jādodas mežā, lai nofilmētu vienu ainu, bet internetā lasām, ka tuvojas kartupeļa izmēra krusas graudi. Visi ir stresā – kas un kā būs,» pagājušās pirmdienas rītā žurnālam «Privātā Dzīve» sacīja Liepājas teātra aktieris Gatis Maliks, kurš kopā ar kolēģēm Ievu Segliņu un Antu Aizupi todien aizvadīja spraigu filmēšanas dienu Stopiņu pagastā, režisores Alises Zariņas jaunākajā spēlfilmā «Nospiedumi».

    «Laikapstākļus mēs ietekmēt nevaram,» tobrīd atzina Zariņa, kura, spītējot draudīgajiem laikapstākļiem, iecerēto filmēšanu neplānoja apturēt. Par laimi, vētra un krusa viņiem gāja secen, bija tikai pamatīgas lietavas. «Kamēr citur šodien šķīda mašīnu un māju stikli, labības lauki desmit minūšu laikā aizgāja nebūtībā un koki lūza kā sērkociņi, es stāvēju mežā halātā. esmu diezgan pārliecināts, ka šī man bija unikāla pieredze,» dienas beigās atzinis Gatis.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē