• 5 attiecību krīzes, ko piedzīvo visi pāri

    Attiecības
    Solvita Velde
    21. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Valery Sidelnykov / Shutterstock
    4/6Pāra izjūtas zaudēšana

    Pāra izjūtas zaudēšana

    Kad pagājuši jau vairāki gadi no attiecību sākuma un zaudētas pirmās ilūzijas, kad piedzimuši bērni un pārim vairs nav tik daudz iespēju būt divatā un priecāties vienam par otru, tad, protams, var rasties jautājums: vai tas ir viss? Kas būs tālāk? Šajā periodā bērni vēl aizvien ir mazi un prasa daudz uzmanības, tāpēc slodze ir liela un var rasties spēku izsīkums.

    Un tas arī ir iemesls, kāpēc pāra attiecības tiek atstātas novārtā – tās taču izdzīvošanai nav svarīgas, izdzīvošanai ir svarīgi sakoordinēt visus pienākumus, aizvest bērnus uz bērnudārzu un pagūt laikā uz darbu. Pāris ik dienas risina daudzas problēmas, un kādā brīdī varbūt sāk šķist, ka bez randiņiem un romantikas taču var iztikt. Bet īstenībā randiņš, ziedi, maltīte divatā – tas viss ir izdzīvošanas jautājums pašam pārim. Ja no grožiem tiek izlaista pāra sajūta, to atjaunot ir ļoti grūti. Un nevajag atrunāties ar laika trūkumu!

    Ja ir iespējams atrast laiku, lai vismaz reizi dienā izpētītu feisbuka laika joslu vai reizi nedēļā noskatītos filmu, tad ir iespējams atrast laiku arī pārim.
    Tā ir katra paša izvēle, kam laiks tiek atdots. Tas, protams, nozīmē, ka pāra laiks ir jāplāno, turklāt ir jāatrod kāds, kas tai brīdī varētu pieskatīt bērnus. Bet tas vis ir atrisināms un nokārtojams. Kad bērni sāks iet skolā, būs iespēja uzelpot, tikai jautājums – vai tad pievērsīsieties savām attiecībām? Ja to nedarīsiet, iepeldēsiet nākamajā krīzē.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē