• Smilšu mīkla

    Mīklas
    13. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Smilšu mīkla recepte
    Smilšu mīkla recepte
    Kūkām, cepumiem, plātsmaizēm, groziņiem, tartēm un kišiem!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas


    KĀ GLABĀT: Ledusskapī vairākas dienas, saldētavā vairākus mēnešus.

     


    Padomi:

     

     

    1. Mīklu var gatavot arī citādi: miltus ar cukuru, sāli un gabaliņos sagrieztu aukstu sviestu vai margarīnu saberž drumstalās, pievieno olu un ātri, daudz nemīcot, pagatavo mīklu.
    2. Ar sviestu gatavotas mīklas izstrādājumi, protams, būs garšīgāki.
    3. Ledusskapī uzbriedinātu mīklu izrullē, klāj veidnēs, ar formiņām izspiež vai sagriež, gatavojot cepumus. Cep 180–200 grādu temperatūrā zeltainu.
    4. Aukstu mīklu var viegli sarīvēt rupjās skaidās un izmantot kā drumstalas pārbēršanai kūkām un plātsmaizēm

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē