• Amerikāņu saldumiņam Džastinam Bīberam – 30! Skat, kā viņš izaudzis!

    Slavenības
    Estere Jansone
    1. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstoc/Instagram/justinbieber
    Šodien popmūzikas princim Džastinam Bīberam aprit apaļi 30 gadi! Šķiet vēl nesen mazas meitenes teju vai ģība, ieraugot mazo, šarmanto Bīberu. Nu viņš ir kļuvis par nopietnu mākslinieku.

    Džastina Bībera slava sākās agri – viņš, būdams vēl 12 gadus vecs zēns, ar savu talantu izpelnījās gan virtuālu fanu, gan mūzikas producentu uzmanību. Viņa YouTube kanālā ievietotie videoklipi, kur viņš redzams dziedam no visas sirds un dvēseles, gaismas ātrumā sasniedza milzu auditoriju. Mūzikas producenti jau tad ievēroja, ka jaunajam zēnam piemīt neticamas dotības, turklāt to papildināja piemīlīgais izskats – viss, kas nepieciešams, lai tiktu slavas rindās. Viņu tolaik uzrujāja mūziķis Ašers, kas savulaik bija ļoti populārs hiphopa mākslinieks. Viņš solīja Bīberu padarīt par pasaules klases mūziķi. Un tas viņam arī izdevās. Kad puisim bija 15 gadu, viņš uzstājās Baltajā namā – pēc šī priekšnesuma viņš kļuva par īstu popzvaigzni.

    No jaukumiņa par delveri

    2010. gadā iznāca Džastina pirmais albums «Baby», bet šīs dziesmas videoklips popularitātes ziņā apsteidza citus tā laika mūzikas milžus, piemēram, Lady Gagu un Džastinu Timberleiku. Tiesa, tik jaunam zēnam slava nenāca par labu. Jaukais, mīlīgais Džastins ātri vien kļuva par skandalozu slavenību. Viņš atteicās no savas ikoniskās frizūras, tika pie tetovējumiem un sāka uzdzīvi. Pirmais skaļais Bībera skandāls bija kaimiņa mājas apmētāšana ar olām pēc tam, kad kaimiņš vairākkārt bija aizrādījis jaunajai zvaigznei par skaļajām ballītēm. 2012. gadā mūziķis jautrības labad nolēma atriebties un pademolēt sava kaimiņa īpašumu, par kuru pēcāk izpelnījās divus gadus nosacītā soda, 81 000 dolāru liela naudas soda, sabiedriskajiem darbiem un piespiedu ārstēšanos pie psihoterapeita. Vēl Bībers mediju redzeslokā nonāca pēc tam, kad publiski nolamāja bijušā ASV prezidenta Bila Klintona bildi, brauca reibumā un rīkoja nelegālas auto sacīkstes.

    Meitu ģēģeris

    Bībers patīk meitenēm un Bīberam patīk meitenes. Reiz viņš savos sociālajos tīklos rakstīja «Man patīk meitenes…un meitenes. Vēl man patīk meitenes, un nedrīkst aizmirst arī par meitenēm. Ak jā, es aizmirsu, kas man vēl patīk – meitenes.» Mīlestība pret daiļo dzimumu Bīberam ir arī rezultējusies kautiņā. 2014. gadā Bībers atkal izcēlās ar nekaunīgu gājienu. Viņš publiski sakāvās ar aktieri Orlando Blūmu. Tolaik abas superzvaigznes piedalījās kādā pasākumā uz krāšņās Ibisas salas. Viņu starpā valdīja sakaitētas emocijas, jo medijos #virmoja baumas, ka Bīberam un Blūma bijušajai sievai, modelei Mirandai Kerrai, ir romāns. Lai pakacinātu Blūmu, Bībers licis viņam nodot sveicienu Mirandai. Šo izdzirdot, Blūms pamatīgi satrakojies un sācis raidīt dūres Bībera virzienā. Kautiņu apturējuši apsargi un izraidījuši Bīberu no pasākuma vietas, tomēr šī slavenību saķeršanās tika nofilmēta un guva plašu rezonansi visā pasaulē. Pēc šī skandāla Bībers nedomāja apstāties – viņš publiski atklājis, ka savu 19. gadu dzimšanas dienu aizvadījis ar veselām divām «Playboy» modelēm vienlaicīgi.

    Precēts vīrs

    Pēc skandālu jūras, 2015. gadā Bībers izdeva albumu «Purpose», kas bijis kā atvainošanās sabiedrībai, faniem un ļaudīm, kurus viņam gadījies aizskart. Viņš solīja kļūt pieaugušāks un vairs neiesaistīties sensāciju vērtos kašķos. Drīz vien Džastina dzīvē ienāca viņa izredzētā sieviete, modele Heilija Boldvina – aktiera Stīvena Boldvina meita. Pēc izšķiršanās un atkal saiešanas kopā, Bībers spēra izšķirošo soli – viņš bildināja savu izredzēto. Šķiet, Boldvinai ir izdevies savaldīt trakojošo Bīberu. Mūziķis atzinis, ka viņa sieviņa palīdzējusi tikt pāri dažādām personiska rakstura grūtībām un sniegusi neizmērojamu atbalstu. Pāris regulāri publicē mīļas kopbildes, pasākumos parādās sadevušies rociņās un ik pa laikam viens par otru publiski uzraksta ko jauku. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē