• FOTO: «Eirovīzijas skatītāji to nesapratīs…» Šveicietis zeķbiksēs norok savas cerības uzvarēt?

    Eirovīzija
    Marta Kalniņa
    4. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ja arī kādam latviešu dziedātāja Dona Eirovīzijas tērps šķiet mazliet dīvains, tad šveicieša Nemo parādīšanās uz skatuves mēģinājumā satrieca daudzus viņa fanus. Viņi baidās, ka Nemo tērps varētu sagraut bukmeikeru favorīta izredzes uz uzvaru.

    24 gadus vecais Šveices pārstāvis Nemo ar dziesmu The Code jau vairākus mēnešus  bukmeikeru prognozēs ir viens no galvenajiem favorītiem. Taču, kad viņš Malmē uz skatuves parādījās tērpā, kurā grasās iekarot Eirovīzijas skatītāju sirdis, daudziem radās šaubas par viņa izredzēm uzvarēt.

    «Man patīk Nemo, bet lielākā daļa skatītāju to nesapratīs,» skumji secina viņa fani. Kurš gan būtu domājis, ka Nemo izvēlēsies tik ekstravagantu skatuves tērpu? Spalvainā jaka, zābaki, baltas tīkliņzeķubikses un kuplie, īsie svārciņi, kas draiski plīvo, izskatās tik jancīgi, ka pat kvēlākie Nemo talanta pielūdzēji mulsi novēršas.  «Es tiešām ceru, ka cilvēki ir pieraduši pie izteiksmīgiem Eirovīzijas tērpiem un neizvēlēsies nebalsot tikai tāpēc, ka viņiem nepatiks Nemo izskats…»,

    «Tagad tiešām neviena slāvu valsts Nemo 12 punktus nedos»,

    «Cilvēki ir virspusēji, diemžēl izskatam ir liela nozīme», «Cilvēkiem nepatiks, jo šķitīs, ka šī tērpa dēļ viņš ir nokāvis flamingo», «Ja šo uzstāšanos skatīsies mana ģimene, viņi nesapratīs,», «Tērps novērš uzmanību no dziesmas, kura varēja uzvarēt…»  spriež ļaudis vietnē X.

    Šī nav pirmā reize, kad Nemo pārsteidz ar savu izskatu. Uz vienu no Eirovīzijai veltītajiem pasākumiem puisis ieradās garā, romantiskā kleitā. «Es ceru, ka spēsiet mani pieņemt tādu, kāds esmu,» viņš uzrunāja savus fanus un paskaidroja, ka uzskata sevi par personu bez dzimuma. Esot kaut kur pa vidu. «Esmu vienkārši Nemo,» atgādina šveicietis.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē