Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam nākamajam gadam!
ABONĒT!
  • Rabarberu rausis

    Vienkārši un gardi
    22. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Rabarberu rausis recepte
    Rabarberu rausis recepte
    Pamēģini to pagatavot arī ar saldētiem rabarberiem.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    8
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    50m

    1. Bļodā iesijā 100 g miltu, liek klāt 100 g sviesta un 100 g cukura, rupjās skaidās pierīvē marcipānu.
    2. Visus produktus bļodā saberž drumstalās. Noliek aukstumā.
    3. Mīklai 100 g mīksta sviesta saputo ar 100 g cukura.
    4. Pievieno vanilīncukuru un pa vienai pieputo klāt olas.
    5. Saputotajā masā iesijā un iemaisa miltus.
    6. Masu lej ietaukotā cepamā veidnē.
    7. Nomazgātus un nosusinātus rabarberus sagriež gabaliņos un pārber mīklai veidnē, viegli piespiež.
    8. Rabarberiem pārber sagatavotās drumstalas, liek sakarsētā krāsnī un 180 grādu temperatūrā cep 60 minūtes. Atdzesētu sagriež gabalos.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē