Oriģinālās pashas formiņas atrodamas tikai retās saimnieces virtuvē, taču tas nav iemesls atteikties no šī brīnišķīgā deserta gatavošanas. Šim nolūkam var izmantot, piemēram, nelielu puķpodiņu. Masu atkal noslogo un atstāj ievilkties – vislabāk uz nakti.
Tradicionālā Lieldienu pasha
Biezpiena ēdieni
28. februāris, 2018
Komentēt
Pasha ir tradicionāls pareizticīgo un katoļu Lieldienu rīta ēdiens, taču pēdējos gados tas pārliecinoši pārcēlies arī uz citiem svētku galdiem. Pati brīnišķīgākā pashas īpašība ir iespēja to pielāgot savai gaumei un garšas izjūtām.
- Sarežģītība
- Zema
- Personas
- 6
- Izmaksas
- Lēti
- Sagatavošanās
- 40m
- Pagatavošana
- 10st
- Kopējais laiks
- 10st 40m
- 3 vērtējumi
- 5/5