• FOTORECEPTE: Kā izvēlēties un pagatavot Mārtiņdienas zosi

    Zelta padomi
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Uldis Muzikants
    4/6Pildīšana

    Pildīšana

    Kad noteiktais laiks pagājis, zoss jāpiepilda. Pildīt var ar kāpostiem, ar āboliem, ar iepriekš novārītām grūbām, bet šoreiz gatavojam pēc ulmaņlaiku receptes – ar griķiem un āboliem pildītu zosi. Ņem pusi griķu un pusi ābolu. Cik daudz – tas jānovērtē pēc zoss lieluma. 4,5 kilogramus smagajai zosij pildījumam ņēmām 400 gramu griķu un 4 ābolus.
    Griķus aplej ar verdošu ūdeni, pēc 10 minūtēm ūdeni nolej un piešauj kādu šķipsnu sāls. Āboliem izņem serdes un sagriež lielos gabalos. Mizot gan nevajag, mizā taču pats labums! Griķus sajauc ar āboliem un maisījumu labi cieši pilda zosī.

    Nākamā lapa

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē