• Jaunās ārlietu ministres Bražes selfijs saceļ sašutuma vētru

    Politika
    Estere Jansone
    20. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Twitter/Baiba Braže
    Piektdien, 19. aprīlī, ārlietu ministres amatā apstiprināja diplomāti Baibu Braži. Vēlēdamās dalīties priekā ar saviem sekotājiem, Braže publiskojusi pašfoto, kas gan netika godam novērtēts.

    Braže iepriekš bija Ārlietu ministrijas speciālo uzdevumu vēstniece. Vēl pirms tam viņa bijusi NATO ģenerālsekretāra vietniece publiskās diplomātijas jautājumos, kā arī Latvijas vēstniece Lielbritānijā, Indonēzijā un Nīderlandē. Piektdien viņa tika pie Latvijas ārlietu ministres amata.

    Bražes publiskotais selfijs ar visu Ārlietu ministrijas komandu gan drīzāk sadusmojies sociālo tīklu lietotājus. Ļaudis neslēpj sašutumu un neizpratni par lielo ministrijas komandu. Vieni brīnās kādēļ Ārlietu ministrijā nepieciešami tik daudz darbinieki? Turklāt šiem speciālistiem notiekti esot labas algas no valsts budžeta. Daudziem šķiet, ka tik liels komanda esot tīrā izšķērdība. 

    «Viņu tur ir līdz horizontam! Es sākumā padomāju, ka mītiņš krastmalā!»

    raksta reklāmists Ēriks Stendzinieks. «Mērogam. Attēlā redzama mazākā daļā no mazietekmīgas ministrijas «aparāta». Par to cik bagāta valsts mēs patiesībā esam, ja varam šo atļauties uzturēt un vēl labi pabarot,» raksta cits sociālā tīkla «X» lietotājs.

    Ieraksta autors atminējies vēl neseno uzņēmuma «Preiļu Siers» vadītāja Jāzepa Šņepsta skandālu, kurā viņš redzams kopā ar nošautu degunradzi. Viņš skaidro, ka gan Bražes, gan Šņepsta publicētajām fotogrāfijām kopīgs ir tas, ka publicētājs-autors nesaprot – publika redzēs pavisam kaut ko citu, nekā pats iedomājas parādīt. «To sauktu par sociālo mediju neprasmi vai empātijas trūkumu,» saka diskusijas dalībnieks.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē