• Vaikules pārstāvis Berezins: «Ar Laimu viss ir kartībā. Gatavojamies festivālam»

    Kultūra
    Santa.lv
    Santa.lv
    14. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Februāra beigās Laimai Vaikulei norisinājās Izraēlas koncerttūre. Populāra dziedātāja kopā ar ukraiņu baletu «Freedom» uzstājās Haifā, Ašdodā un Telavivā.

    Pēc uzstāšanās koncertos mediji sāka rakstīt par Vaikules veselības problēmām un to, ka dziedātājai palicis slikti. Šīs baumas komentē Vaikules PR komandas pārstāvis Ļevs Berezins:

    «Es nesapratu no kurienes rodas tādas baumas, trīs dienu laikā pēc vairākiem pārlidojumiem, sniedzot trīs «anšlāgu» dzīvus lielkoncertus baleta un «benda» šova pavadībā. Sociālos tīklos ir video, kur ir spilgti redzams ar kādu enerģiju uzstājās Laima un pats galvenais – ir redzams kā reaģē pārpildīta koncertzāle. Bija tradicionālas uz «bis» atkārtotas dziesmas, kā arī fināla aplausi un stāvovācijas,» stāsta Berezins.

    «Šobrīd Laima Vaikule kopā ar savu komandu čakli strādā pie vasaras festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala 2023», kurš norisināsies no 28. līdz 30. jūlijam uz Dzintaru koncertzāles skatuves. Jau ir apstiprinājuši savu dalību tādi mākslinieki ka Andrejs Makarevičs, Vera Brežņeva, Semjons Sļepakovs un daudzi citi mākslinieki,» vēsta Vaikules pārstāvis.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē