• Traģiskā avārijā Gulbenes pusē gājis bojā cilvēks

    Auto
    Ziņu aģentūra LETA
    20. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Attēlam ir ilustratīva nozīme.
    Foto: Pixabay
    Attēlam ir ilustratīva nozīme.
    Vakar Latvijā reģistrēti 65 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta 11 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

    Avārija ar bojāgājušo notikusi Gulbenes novada Rankas pagastā. Valsts policija informē, ka novakarē ap plkst.17 saskrējušās divas vieglās automašīnas – kādas sievietes vadīta automašīna «Audi» un kāda vīrieša vadīta automašīna «VW».

    Ceļu satiksmes negadījumā cieta abu automašīnu vadītāji un automašīnas «VW» pasažiere, bet bojā gāja automašīnas «Audi» pasažieris.

    Ceļu satiksmes negadījumā cietušie nogādāti ārstniecības iestādē. Policijā sākts kriminālprocess.

    Savukārt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests informēja, ka pēc negadījuma bijusi nepieciešama glābēju palīdzība, lai ar hidraulisko instrumentu palīdzību no vienas automašīnas vraka izceltu bojāgājušo. Cietušie no automašīnām izkļuvuši paši saviem spēkiem.

    Svētdien pa pieciem cietušajiem reģistrēts avārijās Rīgas reģionā un Vidzemē, bet viens – Latgalē. Viens no cietušajiem bija velosipēdists.

    Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 14 autovadītājus: astoņu – Rīgas reģionā, četrus – Zemgalē, bet pa vienam – Latgalē un Kurzemē. Deviņi no aizturētajiem vadītājiem pie transportlīdzekļu stūres bija sēdušies tik nopietnā reibumā, ka viņiem piemērots kriminālsods, līdz ar to konfiscēs transportlīdzekli vai piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

    Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēts 131 protokols: Rīgas reģionā sodīti 47 autovadītāji, Zemgalē – 32, Vidzemē un Latgalē – pa 20, bet Kurzemē – 12 autovadītāji. Seši vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

    Kopumā policija vakar noformējusi 392 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē