• Modernizētā «Dacia Duster Extreme» pirmais brauciens

    Auto
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    21. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Toms Timoško
    6/8Ekstras

    Ekstras

    Būdams vienkāršs savā būtībā, «Duster» tāpat piedāvā autovadītājiem svarīgākās drošības un komforta sistēmas. Distances sensori, sēdekļu apsilde, apkārtskata kameru tehnoloģija, «Apple CarPlay» un «Android Auto», aklo zonu redzamība, automātiskās gaismas, kruīza kontrole, bezatslēgas piekļuve, palīgs nobraukšanai no kalna utt.

    Panelī ir iebūvēts 8 collu skārienekrāns, kā arī divas USB ligzdas. Tie, kuri cerēja sagaidīt no «Extreme SE» versijas ko ekstrēmu, būs nedaudz vīlušies. Šajā gadījumā nosaukumam ir simboliska nozīme, jo zem tā slēpjas «Journey» aprīkojuma līmenis, kas papildināts ar ekskluzīviem stila elementiem – bronzas krāsas akcentiem uz sānu spoguļu korpusiem, aizmugures logotipa un dažādiem interjera elementiem.

    Šāda akcentu izstrāde norāda uz to, ka «Dacia» laika gaitā ir izaudzis no pamatlīmeņa, kurā piedāvāja tikai pavisam primitīvu automobili, kam durvju rokturi un bamperi nesakrita ar virsbūves krāsu. Tagad jau varam spēlēties ar akcentiem.

    Interesants fakts – «Duster» dzinēju pārsegu atvērtu notur amortizatori, kamēr tādam auto«Golf 8» jāizmanto klasiskā metāla kājiņa.

    Apskata turpinājums:

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē