• Judža pirmās sievas stāsts: Šis nav karš par bērniem, šis ir personīgs naids pret Mārci

    Sabiedrība
    Gita Vīksne
    22. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Eva Judze.
    Foto: Instagram
    Eva Judze.
    «Mārci iepazinu, kad viņš jau spēlēja «Dzelzs vilkā» – tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena mums abiem. Viņš vienmēr bija jautrs, pozitīvs, uzmanīgs, vienkāršs un pieejams cilvēks. Vakarā varēja kāpt uz skatuves, bet dienā mani vizināt ar traktoru vecāku lauku saimniecībā,» žurnālam «Privātā Dzīve» atklājusi Mārča Judža pirmā sieva Eva Judze.

    «Attiecībās ar Mārci bijām apmēram trīs gadus. 2003. gada augustā precējāmies, pēc gada piedzima mūsu dēls. Kopdzīves laikā Mārcis nekad ne reizi nebija agresīvs, neizteica aizskarošas piezīmes un nebija rupjš. Bijām jauni un nepieredzējuši, kaut kādi sadzīviski strīdi bija, bet Mārcis nav uz konfliktiem tendēts cilvēks, drīzāk visu centās pārvērst jokā.

    Skumji, ka Mārča un Rūtas ģimenē viss izvērties tik dramatiski. Kāpēc Rūta izvēlējusies publiskot par Mārci šādu, maigi sakot, neglaimojošu informāciju, nezinu. Ko viņa ar šādu soli vēlas panākt? Cik zinu, ir vairākas tiesvedības. To skaitā arī par mantiskām lietām. Varbūt lai ar sabiedrības spiedienu panāktu sev labvēlīgu spriedumu? Bet viennozīmīgi, lai iznīcinātu Mārci.

    Tas naids ir baigs.

    Atņemt visu – saskarsmi ar bērniem, mantu, mūža darbu un aicinājumu, neglābjami sabojāt cilvēka reputāciju, izmantojot jebkādus melus un manipulācijas. Šis, man šķiet, nav karš par bērniem, šis ir personīgs naids pret Mārci. Iespējams, arī pret viņa ģimeni. Un bērni ir kā ierocis. Kā ar to viņi  sadzīvos turpmāk? Bērni taču mīl gan māti, gan tēvu,» spriež Eva.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē